Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovladač


xixao1468625242

Otázka

Už sem sem dozvěděl téměř vše před koupí, co jsem potřeboval, ještě mě zajímá jak je to s ovladačem, když bych chtěl hrát bez baterek.. Aby bylo jasno jedná se mi o to, že bych rád nabíjel ovladač přímo přes konzoli, vím že je na to nějaký udělátko, ale co je mě zajímá je to zda budu nabíjet baterky takže "životnost" ovladače bude stanovená výdrží baterek, či se to mění za nějaký akumulátorový článek a když ano tak jak dlouho vydrží při plném nabití, než ho musím znovu připojit na kabl.

add1: další dotaz: když si udělám neoriginální HDD pomocí hddhackera, je možné ho dostat do původního stavu abych ho mohl využívat jako klasický HDD na data z pc atp?

add2: stejný dotaz jako add1 akorát co se týče upraveného Flash disku na data/hry z Xboxu zpět na obyč flashku kompatibilní s PC/NB.

Díky:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To "udělátko", o kterém mluvíš se nazývá Play and Charge Kit, který obsahuje, jak kabel pro nabíjení, tak akumulátor, který nahradí baterie a můžeš ho koupit v černé i bílé barvě.

Problém je ale v tom, že pořádně nikomu nefunguje, respektive funguje jen pár procentům zákazníků. Je tedy lepší koupit raději dobíjecí baterie, nejlépe hned dva páry, takže se nemusíš omezovat a vždy, když se ti baterii vybijí, stačí hodit do ovladače ty náhradní a mezitím první nabiješ ;).

add1: S externím HDD nemám zkušenost, proto raději nebudu plácat nesmysly a přenechám odpověď někomu zkušenějšímu :).

add2: Abys mohl flashku používat jako externí HDD, tak ji stačí vložit do xka (samozřejmě s nejnovějším dashboardem) a v něm naformátovat. No a pokud tedy chceš flashku naformátovat zpět, tak ji stačí vložit do PC a naformátovat ji v něm ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Omlouvám se , myslel jsem u normálního externího HDD . U HDD s bin hddhackerem nevím - s tím nemám zkušenosti a také by mne to zajímalo . Napiš mi potom prosím na PM a nebo ICQ jak to s tím je .

Ne originál xbox HDD , ale externí 2,5 " HDD který se připojí přes USB .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nomrální externí HDD myslíš XBOX HDD žeano? a těch 16GB máš asi namysli k 20GB XBOX HDD ať si rozumíme, nicméně stejně můžeš z 20tky využívat pouze 13GB, těch 7GB si xbox rezervuje na operace, mezipaměť pro hry a další procesy. (zdroj od Kennyho díky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
a těch 16GB máš asi namysli k 20GB XBOX HDD ať si rozumíme, nicméně stejně můžeš z 20tky využívat pouze 13GB, těch 7GB si xbox rezervuje na operace, mezipaměť pro hry a další procesy. (zdroj od Kennyho díky)

Myslel pouzivanie USB klucov, ext. diskov v dashboarde 9199, ktory to uz umoznuje. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hm i see: Allows up to two USB flash drives or external hard drives to be used for storing profiles, game saves, demos and more up to 16 GB each, 32GB combined.

Co v tomto případě znamená zmiňovaný external hard drive? Neorig hdd to asi nebude. Nějak mi to asi nedochází. Můj původní dotaz byl zda při hacknutí koupeného externího disku WD a používání jako hdd pro xbox lze zpětně tento disk "odhacknout" a používat ho na např.: ukládání filmů atp.. Nebo mě napadá ještě možnost, že tento bin hack nijak neovlivní kompatibilitu s PC výše uvedenou možnost ukládání dat NE jen z xboxu. Jak to teda je?:x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
hm i see: Allows up to two USB flash drives or external hard drives to be used for storing profiles, game saves, demos and more up to 16 GB each, 32GB combined.

Co v tomto případě znamená zmiňovaný external hard drive? Neorig hdd to asi nebude. Nějak mi to asi nedochází. Můj původní dotaz byl zda při hacknutí koupeného externího disku WD a používání jako hdd pro xbox lze zpětně tento disk "odhacknout" a používat ho na např.: ukládání filmů atp.. Nebo mě napadá ještě možnost, že tento bin hack nijak neovlivní kompatibilitu s PC výše uvedenou možnost ukládání dat NE jen z xboxu.

Uz Toro pisal, ze on (takisto aj ja) nema skusenosti s hacknutym HDD v plnej kapacite. Mame orig. HDD. Externy HDD (takisto aj USB kluce) mozes vyuzit normalne v USB portoch, ale konzola ho nakonfiguruje iba na 16GB (na kazdy USB port), ktore mozes pouzivat na save, dema, instalovanie hier...toto je mozne vyse 4 mesiace vydanim dashboardu 9199.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu