Gastonnn Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 dnes mi přišel originál tekkena, ale nemůžu tam nikde najít Infrastructure multiplayer nevíte kde je pls :) asi si říkáte že jsem lama(možná jsem), ale fakt to nikde nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 a neni tam nikde ve hre neco jako multiplayer.?? nebo tak neco.? proste v menu..urcite to tam nekde musi bejt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Červenec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 je tam network, v tom je ONLINE, ale tam si muzu akorat updatovat rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 newim no ja sem pres wifi paril jen GTA a tam je polozka multiplayer a kdyz sem tam mel tekkena tak to tam taky bylo..myslim..jenze ted mi doslo ze ty chces parit jako po netu a ne mezi dvouma psp treba s kamosem vid.? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Tekken infrastructure MP nemá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Červenec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 presne , po netu jo a jeste jeden dotaz - proc v NFS Carbon , kdyz se pripojim do zavodu, tak to pusti, a pri odpocitavani 3 , 2 .... me to kickne http://console-forum.net/showthread.php?t=1309 - tady je napsany ze tekken infrastructure podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 NFS Carbon je nakokot, asi spatny ISO, me se to seka taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 mne sa zda ze tekken nema infrastructure...ma ibva battle lobby..to je medz dvoma PSP ckami...na blizko...ako ad-hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 presne , po netujo a jeste jeden dotaz - proc v NFS Carbon , kdyz se pripojim do zavodu, tak to pusti, a pri odpocitavani 3 , 2 .... me to kickne http://console-forum.net/showthread.php?t=1309 - tady je napsany ze tekken infrastructure podporuje to je chyba to co tam napsal myshoo...tekken infrastructure nema,muzes si jenom z netu stahnout ghosty jinejch hracu a proti tem bojovat,ale bojovat primo proti nekomu jinymu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 presne , po netujo a jeste jeden dotaz - proc v NFS Carbon , kdyz se pripojim do zavodu, tak to pusti, a pri odpocitavani 3 , 2 .... me to kickne http://console-forum.net/showthread.php?t=1309 - tady je napsany ze tekken infrastructure podporuje s tim NFS mam stejnej problem ;( .. nekdo mi rikal ze je to tim ze mam ISO a ty amici meli orig.. ale neverim tomu, vzdy kdyz lohli hru a zacali, tak to hned spadlo, ikdyz jsem tam s nima nebyl... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.