skolni.flakac Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Scháním ochotného hlashera z Pardubic a rozumného okolí dosažitelného autem. Č9m dříve tím lépe. *vím že tady jsou mapy těchto lidí, snad všem jsem psal, tak doufám, že si toho takhle někdo třeba všimne. ICQ: 257 879 614 TEL: 723 106 163 EMAIL: pluhar.jiri@gmail.com pokuď možno, napište SMS. to bude nejrychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nikdo? Pardubice, Chrudim, Hradec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Dám ti kontakt na jednoho týpka :) LiteOn dělá za 1000 kč jinak za 700 pošlu ti pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 no tak to popojedem :D obě dvě částky jsou opravdu směšný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 to už nikdo jinej na pardubicku není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ještě někde v Mejtě se koukni na tu Mapu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 koukal jsem, a psal jsem snad všem, ale zatím všichni bez reakce. Zatím to vypadá, že budu muset až do Havlbrodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 nic?...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.