fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Tým chci složit z amatérů:roll: Protože jsem taky amatér :D :cheesygrin: Mohli by jsme trénovat a postupně se zdokonalovat.:psp: Zápasy vše okolo už bych zařizoval já ;):bash: Chtěl bych aby jste měli patch v36 (kvůli cheatům neberte si to špatně ale chtěl ych mít jistotu matche se budou stejně hrát na protocolech 48):!: Team Speak a Venrilo a Skype není podmínkou mě osobne stačí Team speak v Csku ;) (nemám nejsilnější počítač :D):) Pokud by se někdo chtěl přidat napište :) → Prosím ani né do zpráv ani né na zeď ale k příspěvku ... :arrow: Jo a to bych taky měl zveřejnit že hrajeme NonSteam .. Ale Liga se dá hrát i na NS :):roll: Než začnete číst .... Counter Strike 1.6 ;) Stáhněe si prosím patch v36 najdete ho na soe.cz nenuťte mě abych musel hledat odkaz pak by docela bodnulo kdyby jste měli Counter Strike 1.6 A rád bych kdyby jste mě kontaktovali na ICQ - 433517300 Ale nejdříve se tedy přihlašte zde :) http://www.playzone.cz/download/32 Tak jsem to našel radši Nuže :) ↓ Ven'ezzio ← Cartman182 ← Salazar ← VOndy ← YakuZa ← ------------------ Clan název ?! Co takhle: 1.*Lucky*Str!ke" 2.أصلي (Pochybuju že by se to líbilo Csku to by nám asi nevzalo ) 3. "Leaders of Hell" -- Ctag "LeoHell" ) (Každý by si to kdyžtak doupravil znaky podle libosti 4. "null/ např: "Null/Ven'Ezzio 5. Hamsters of doom "HoD" 6. ,... Dávejte návrhy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Rád bych se přidal, ale mám steam :D a jedná se zřejmě o 1,6 že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Ano to se jedná :D Akorát já steam nemám ... Nejsem žádnej profík :D Tudíž se mi nechce investovat ani pár kaček :D Ale časem to určitě udělám ;) tak Icq->433517300 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Počítej se mnou :) Ale nejprve musím koupit CSko ( už ho mám na cestě takže tak pondělí úterý bude doma :) ) A to jako musím být amatér abych se mohl přidat ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Ne nemusíš :D Takže Icq :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Oká, takže jsme zatím 2 v Teamu "Cartman,Ven'Ezzio," na vyjádření Salazara počkáme :) Cartmane jaké by jsme mohli nést jméno ?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 cs chtěl bych se přidat sice jsem (nebo byl) i v cf clanu na CS:S ale tam se mi nešlo připojit na jejich server takže z toho nakonec nic nebylo nick: Vondy a Skype: vondy.1 EDIT: Tak nějak nejsem ve formě, proti easy botům skóre 26:5 EDIT 2: Taky by bodnul seznam toho co mám stáhnout, na noťasu nemám ani jeden patch :D EDIT 3: Ten patch budu stahovat věčnost s mym netem 15 KB/s :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Počítej se mno na 100% pro jenom mi pls hod do PM co mám všechno stáhnout :D :) ( jestli budeš tak hodnej ) A budou i pravidelný tréninky ? Jinak nick : Salazar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Tak :D Stáhněe si prosím patch v36 najdete ho na soe.cz nenuťte mě abych musel hledat odkaz :D pak by docela bodnulo kdyby jste měli Counter Strike 1.6 :) A rád bych kdyby jste si mě přidali na ICQ - 433517300 http://www.playzone.cz/download/32 Tak jsem to našel radši :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 S tímhle netem chceš hrát CS :D Ty jsi kánon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ne jako to mám u babičky na mobilu doma mám net od UPC 20 Mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Jo jako ty ten patch budeš stahovat na mobil !? Logika mi uniká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ne přes mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 On bude hrát celé CS na mobilu:D Jinak já nic stahovat nemusím ani ti co maj steam Jinak :jméno mě je jedno co budu mít před nickem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Takže i kdyby jsme měli být CSHommoGang Tak ti to je jedno ?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Co takhle: 1.*Lucky*Str!ke" 2.أصلي (Pochybuju že by se to líbilo Csku :D to by nám asi nevzalo :D) 3. "Leaders of Hell" -- Ctag "LeoHell" :)) (Každý by si to kdyžtak doupravil znaky podle libosti ;) 4. "null/ např: "Null/Ven'Ezzio 5. Hamsters of doom "HoD" :D 6. ,... Dávejte návrhy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ^Godzils^ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Křečci zkázy se ti nelíbí ?! :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Říká že je mi jedno co budu mít před nickem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Přidána anketa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Měl bych zajem do clanu :) pod na icq nachvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ok ;) hele nebyl jsem tu dořešíme to zítra ?! dneska už tu zřejmě nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 sp[A]ce|"nick" ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 fReDyY tak mě napiš já si taky rád zahraju, ale ten Steam by jsi si měl koupit to už má dneska skoro každej :D K tomu názvu klanu. Chtělo by to něco krátkýho, výstižnýho a prostě něco Cskovýho né ty věci jako "Leaders of Hell" to se hodí možná tak do wowka :D Z toho co tam je jsem za "null" a potom až budem nějak hrát tak to můžem promyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 <[TeĐDyS×]> ?! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.