NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Potřebuji poradit s úkolem End of the Rainbow, nevím ani kde se to má splnit.Díky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Nejedná se o moji práci. Převzato z www.xboxweb.cz Viva la Resistenza! - 10G - dokončete Kapitolu 1. Home Sweet Home - 20G - dokončete Kapitolu 2. Back in Business - 10G - udělejte první práci pro Mike Bruskiho. Big Brother - 10G - ochraňte Francescu. A Real Gentleman - 10G - pomozte ženě spravit její auto v Home Sweet Home. The Price of Oil - 20G - dokončete Kapitolu 3. The Professional - 10G - získejte potravinové lístky bez spuštění alarmu. Mail Man - 10G - prodejte všechny benzínové lístky, než vyprší čas. Night Shift - 20G - dokončete Kapitolu 4. Good Spirit - 20G - dokončete Kapitolu 5. Time Well Spent - 20G - dokončete Kapitolu 6. Last Respects - 30G - dokončete Kapitolu 7. The Wild Ones - 30G - dokončete Kapitolu 8. Man of Honor - 30G - dokončete Kapitolu 9. Checking Out - 40G - dokončete Kapitolu 10. Our Good Friend - 20G - dokončete Kapitolu 11. Wake Up Call - 10G - pomozte Leovi z problematické situace, aniž by vás chytily. Chasing the Dragon - 40G - dokončete Kapitolu 12. Chop Chop! - 40G - dokončete Kapitolu 13. Men at Work - 50G - dokončete Kapitolu 14. Finish Him - 50G - dokončete, co jste začali. Made Man - 50G - dokončete příběh na obtížnost Medium. Tough Nut - 100G - dokončete příběh na obtížnost Hard. Auto Pilot - 10G - dostaňte všechna kola auto do vzduchu alespoň na 20 metrů a znovu se dotkněte země. Pedal to the Metal - 10G - jeďte rychlostí 160 mil. One Careful Owner - 10G - najezděte celkem 50 mil v jednom vozidle. Proper Scrapper - 10G - prodejte 5 vozidel na skládce Mike Bruskimu. Exporter - 10G - prodejte 5 vozidel v doku Derekovi. Cruise Control - 10G - udržte s jakýmkoliv vozidlem rychlo 30 mil či více po dobu 5 minut. Hairdresser - 10G - zabijte v přestřelce 5 nepřátel pomocí střely do hlavy (headshot). Knucklehead - 10G - zabijte 30 nepřátel útoky zblízka (ruce atd). Stuck Up - 10G - vykraďte 5 obchodů za 5 minut. The Enforcer - 10G - zabijte 50 nepřátel. On Civil Terms - 40G - zabijte méně než 20 civilistů za celou hru. Sharp Suiter - 5G - kupte si váš první luxusní oblek. Tuned Ride - 5G - vylepšete jedno z vašich aut o jednu úroveň. Dream Handling - 10G - vylepšete jedno z vašich aut na maximální úroveň. Hard to Kill - 10G - policie vás chce mrtvé. Přežijte 10 minut! Collector's Item - 5G - najděte alespoň jeden sběratelský předmět (magazín Playboy). Petrol Head - 15G - řiďte alespoň 30 odlišných vozidel. Ladies' Man - 40G - najděte všechny magazíny Playboy. Card Sharp - 40G - najděte všechny plakáty Wanted. He Who Pays the Barber - 10G - zlepšete střih dělníků v doku. A Lesson in Manners - 10G - předveďte, jak se zachází s dámou. Hey Joe - 10G - ukliďte po Joeovi. End of the Rainbow - 10G - vyrovnejte účty s Iry jednou provždy. The Mafia Never Forgets - 10G - navštivte starého přítele. Out for Justice - 30G - naučte, co to znamená být Scaletta. Tvuj dotaz na End of the Rainbow - jedná se o příběhovou misi. Nedá se minout Pokud někde bude chtít poradit s nějákým zadrhelem něch te zepta už mam 810G a další budou následovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Jojo,díky,už jsem si ten ach našel jinde,sice anglicky ale od čeho jsou překladače :).Já mám (GÉČEK) 820,chybí mi hru dohrát na hard,chybí mi playboye a posbirat vsechny listy wanted.Až dotáhnu CZ verzi tak se pustím do hry znovu,tedy na hard. Když tak návod na playboye je zde http://achievementhunter.com/games/mafia2/ a na hledané postavy zde http://www.gamerfuzion.com/blogs/mafia-2-wanted-posters-locations-card-sharp-achievement-guide/ ale zatím nejsou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Mě taky jen chybý Hard , Playboye , Wanted listy a ten jak musim ujet 50 mil v jedný káře. Tak že doufam v 1000G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 V téhle hře je to hračka :),i když 50 mil v jednom autě je docela opruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Tak menší problém,hodil jsem do xka českou verzi hry a v profilu mi naskočila druhá ikonka hry Mafia 2 s 0 G,vůbec nevim co mam dělat,doufám že to nesmrdí průserem o ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Tak todle jsem trochu čekal. CZ verze je jinak udělaná než verze ENG . Tak že neumí spolupracovat s již udělanou složkou s ajchy. Nezbývá ti nic jinýho než nasbírat Gčka znova. Banu bych se nebal. Něco podobnýho bylo i s Army of Two. Taky byli dvě verze tudiž 2x karta s gamescorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Díky moc :),uklidnil jsi mě,mě akorát s**e že budu mít neférové tolik G navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 To já budu mít taky . Tak co, stejně mě to u tý Mafie bavilo tak si to rád zopakuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Tak on by průser být neměl když se v ČR prodává česká verze hry a limitované verze která je anglicky,todíž to bude asi ta,která má jinou ikonku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Asi tak jak řikáš. Ale Ban stejně čekej na Podzim jak už je zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Doufejme že nebudu mít tu smůlu...kdybych ho dostal,a pak připojil stejnej profil na jinou konzoli,dostavam ho automaticky znovu?Kvuli tem hram za ktere ho treba dostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ne za stejnej profil na jiný konzoli ti nic nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Je teda nějak dokázaný že existuje opravdu víc her která má víc verzí a tudíž třeba dvě ikonky stejné hry na profilu?Myslím opravdu jen na boxu,ne teba boxová hra a PC hra,to vím že funguje,třeba takové GTA 4 mám taky v profilu PC a Xbox verzi...zajímá mě čistě X záležitost. EDIT:S tim banem je to kravina,příkladem může být,že jsem si hru dovezl ze zahraničí,samozřejmě z EU (pal verze),no a v Čechách jsem zakoupil prostě CZ verzi která je jinak udělaná,museli s tím počítat že to bude takhle komplikovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ahoj, achivement REAL GENTLEMAN, je to v misi sweet home, mám opravit auťák nějáké ženské, ale za celou misi jsem žádnou nepotkal, nevíte kde dělám chybu??? nebo kde ji mám hledat.díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ahoj, achivement REAL GENTLEMAN, je to v misi sweet home, mám opravit auťák nějáké ženské, ale za celou misi jsem žádnou nepotkal, nevíte kde dělám chybu??? nebo kde ji mám hledat.díky za radu. Ked vyjdes z domu, chod nalavo po ulici a na druhej strane pri dome a plote je vidiet muza ako opravuje auto a pri nom je jeho zena. Chod k nim a vypocuj si ich dialog a potom budes mat ikonu vlavo hore pre pomoc, ked muz odide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 díky za radu, a ještě se chci zeptat jak je to s těma zatykačema???jak je m´ám najít, nebo kde??? a jak mám vykrádat ty obchody?? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Obchody vykradeš když příjdeš k pokladně a vytáhneš zbran myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 a jak je to s těma zatykačema??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Umberto: Jestli myslíš ty wanted plakáty tak ty normálně najdeš různě po měste nalepeny na stěnách, tady je dyžtak pěkná mapa i s videama.. http://achievementhunter.com/games/guides/mafia2/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 podařilo se někomu z vás achivement PEDAL TO METAL, zkousím to v tom sportovním tuněným autě od tho gengu, ještě ho v opravně vytuním na max ale pořád to nemůžu dám:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Umberto: to nebylo nic těžkýho.. udělal jsem to s tim cabriem jak vezeš Lea na nádraží..tak to sem vytunil a vzal to jednou přes most.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 ok zkusím to díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ahoj, tak už mám konečně všechny achievementy až na jeden a to Hairdresser, ale ten prostě nejde udělat. Nevím, zda je to nějakej bug, ale co jsem se kde dočetl a zkouknul, tak mám trefit prostě jen 5 nepřátel po sobě do hlavy. Mě prostě ten ajch nenaskočí, ať se snažím sebevíc. Dal jsem už asi 12 headshotů v jedné řadě a pak i 7x co střela to jeden headshot, takže jsem dal 7 headshotů na 7 výstřelů, ale pořád nic. Vyzkoušeno to mám na všechny obtížnosti, zkoušel jsem i vypnout jakékoliv možnosti usnadnění včetně automatického míření a taky jsem to zkoušel v několika různých misích, ale stále nic :(. Všechny ajchy šly bez problémy a nikdy se mi nic takového nestalo, doufám, že to půjde vyřešit, naštvlo by mě, kdybych neměl hru na 100% kvůli jednomu primitivnímu ajchu :cry:. Ještě doplním, že mám originálku, takže chyba při pálení nebo podobně to nebude. Nevíte někdo, co s tím? Předem díky moc za veškeré rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Mně to také nešlo , potom jsem si přečetl , že se to musí udělat v rychlém sledu - asi jsi to dělal také pomalu . Dá se to udělat hned v úvodu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.