Mazwor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 Jo díky moc, už jsem na to včera taky přišel, když jsem pročítal zahraniční fóra, takže mám konečně taky 100% dohráno ;). Citovat
gunzie Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 jedina hra kde se venuji achievementum,skoro uz mam vsechny...tahle hra me sakra bavi a to i po treti,nemohu se nabazit toho pribehu,je to umeleck dilo !!! Citovat
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Playboy Guide v slovencine: http://mafia.czech-games.net/mafia-ii/navod-na-playboye/ Citovat
dvbman Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Odesláno Září 25, 2010 Ahoj. Asi jsem total lama, ale dostal jsem se do mrtvého bodu... Vymlátil jsem ty chlápky v přístavu, tuším kapitola 13, získal jsem 25 litrů, ale potřebuju víc - nebo co... Vůbec nevím kam mám jet, co mám dělat, žádná červená šipka, kam ject ??? Citovat
toro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Odesláno Září 25, 2010 Ahoj. Asi jsem total lama, ale dostal jsem se do mrtvého bodu...Vymlátil jsem ty chlápky v přístavu, tuším kapitola 13, získal jsem 25 litrů, ale potřebuju víc - nebo co... Vůbec nevím kam mám jet, co mám dělat, žádná červená šipka, kam ject ??? Jestli ti jde o získání peněz na vrácení dluhu , tak vykrádej obchody a nebo ukradni a odvez auta na šrotiště . V této situaci žádná šipka není . Citovat
Mazwor Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Odesláno Září 25, 2010 Asi jsi ještě nenašetřil dost peněz pro Bruna. Pak stačí buď vykrádat obchody tím, že zamíříš na prodavačku a vybereš tlačítkem X kasu nebo voz auta Mikovi Bruskimu na skladiště na sešrotování ;). Citovat
capik1468622320 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Odesláno Září 29, 2010 Ahoj,mám problém po v této misy,vykradu obchody a mám dost peněz,poté kdž jsem u toho co prodává zbraně a ten mi řekne kde je joye,když dojedu k té restauraci tak dveře blikají a když chci do nich vstoupit tak se nic nestane a přestanou blikat.Za žádnou cenu se nemohu dostat dovnitř.Zkoušel jsem horu odinstalovat z Hdd a i z jiného DVD ale pořád ta samá chyba.nevíte někdo co s tim?Moje verze hry je stažena od tud v cz.děkuji Citovat
Umberto Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2010 ahoj , nemůžu udělat achivement: OBTAIN RHE RATION STAMPS WITHOUT RAISING ALARM. Zkouším všecho možný, ale nevím jak na to??? díky za radu. Citovat
toro Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2010 Ve sklepě můžeš vypnout alarm a potom to jde . Citovat
Umberto Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 Ahoj, prosím vám potřebuji pomoc, mám předposlední achvement a nevím jak na to, jedná se to jak mám přežít deset minut když mě honí policie, musím mít 4 hvězdičky s kulometem ??? protože když jsem měl pouze 3 hvězdičky s revolverem, tak mi to po deseti minutách achivement neodemklo. díky moc za rady Citovat
DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 Ahoj, prosím vám potřebuji pomoc, mám předposlední achvement a nevím jak na to, jedná se to jak mám přežít deset minut když mě honí policie, musím mít 4 hvězdičky s kulometem ??? protože když jsem měl pouze 3 hvězdičky s revolverem, tak mi to po deseti minutách achivement neodemklo. díky moc za rady JJ musis mit 4 hvezdy... Citovat
Umberto Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 JJ musis mit 4 hvezdy... díky:-), doufám že to dám bez problémů, nemáš nějáký trik jak na to? Citovat
DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 díky:-), doufám že to dám bez problémů, nemáš nějáký trik jak na to? Existují 2 možnosti, první je sehnat si obrněnou dodávku. A druhým je zalízt si do nějaké jednosměrné uličky kde musíš deset minut vydržet (dobrá ulička je ta myslim ve ctvrte misi kdyz zdrhas na konci tou ulickou a pak ta ulicka v pozdejsi fazi hry u tveho baraku) Citovat
Umberto Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 Existují 2 možnosti, první je sehnat si obrněnou dodávku. A druhým je zalízt si do nějaké jednosměrné uličky kde musíš deset minut vydržet (dobrá ulička je ta myslim ve ctvrte misi kdyz zdrhas na konci tou ulickou a pak ta ulicka v pozdejsi fazi hry u tveho baraku) vyzkoučím a dám vědět díky Citovat
Novys106 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 jojo 4mise na konci ..nejhorší ajch je asi wanted post list Citovat
Novys106 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 může mi někdo říct kde je playmate 48 a 50? Citovat
Ládaví88 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Novys106: tady máš všechny Playboye: ;) Citovat
Novys106 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 TO JO...ALE MĚ CHYBEJ JEN TYDE DVA A NEVIM KDE JSEM UZ BYL NEBO NE.PRAVE ZE NA TOM VIDEU NEJSOU OZNAČENÉ A VE ZBIRCE V MAFII JSOU NA PRESKÁČKU.tak že kdo to udělal a má mafii tak se podívá do sbírky a tam máš napsáno v ktery episodě si to sebral no.. Citovat
Ládaví88 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Já je mam všechny ale na PS3, ale netušim, že by to bylo nějak označené v jakých jsou epizodách Citovat
Novys106 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 najedeš v menu do sbírky otevreš obrázek a zmáčkneš X a tam napsáno ...ale na PS3 jsou myslim jinde než na xku.. Citovat
Ládaví88 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 já se kouknu, ale na PS3 jsou na stejnym místě jako na xku, to je blbost aby byli jinde :D Edit: Playmate 48: Kapitola 10: Pokojová služba Playmate 50: Kapitola 7: Vzpomínka na Fencesca Patenzu Citovat
Novys106 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 dík moc chlape...jdu na to :D Citovat
Ládaví88 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 ok hodně štěstí ...PS kdyžtak THANKS ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.