Drag01 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2012 Sice je to rok a půl staré téma. Ale mám velkej problém s Card Sharp achievmentem. Sesbíral jsem všechny, ale 3 wanter poster se ukazujou jakože jsem je nesebral. Když jedu na to místo kde byly, už tam nejsou, ale prostě je nemám označený jako že jsem je sebral. Dost nepříjemnej glitch. Někdo stejnej problém a řešení? Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 Tuším, že řešení jsem našel přímo na foru o Mafii 2, jinak radši pořádně pročti návody. Citovat
Drag01 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 Řešení v jakém smyslu? Pokud je myšleno sbírat to odzačátku tak dalších 6 hodin pro mě není řešení. (I když by bylo) Jednal jsem jak s podporou 2K, tak s UK a CZ podporou Playstationu a zatím žádné řešení. Pokud by sis vzpomněl a nebo mne mohl nějak nasměrovat na to řešení, byl bych moc vděčný. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 Neda ........ Prodat a koupit cz verzi :)) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.