NuDiXs Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Mám otázečku jestli má být někdy do budoucna dashboard v češtině,,,dost by se mi hodily třeba achi v českém jazyce.Bude to někdy do budoucna?nebo už je to dávno možné nějak stáhnout?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ziadna cestina v dashboarde zatial nie je a co bude v buducnosti, na to ti odpovie snad carovna gula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ziadna cestina v dashboarde zatial nie je a co bude v buducnosti, na to ti odpovie snad carovna gula. sry za oftopic ale trezzor co máš pořád s tou čarovnou koulí?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ona by se na ty vaše otázky často hodila. Spousta lidí se ptá na věci, který tady nemůže nikdo vědět. Jsou to věci výrobce, o kterých často nemámě ani vědět, výrobce je tají a vy je chcete znát. Kdo před dvěma měsícema věděl o servisním USB portu pro PS3? Kdo ví jak je na tom MS s iX LT? Navíc málokdy se dá člověku hned odpovědět, většinou se člověk musí doptávat, tam by se ta magická koule taky hodila. Odpověd na dotaz zakladatele už zazněla, takže lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Mám otázečku jestli má být někdy do budoucna dashboard v češtině,,,dost by se mi hodily třeba achi v českém jazyce.Bude to někdy do budoucna?nebo už je to dávno možné nějak stáhnout?Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts