lubosek98 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 jo možně že xbox live už jse v česku???ja jsem si totiž nastavim že bydlim v čr kvuli mafia 2 at ji mam v češtině a když to zapojim na live tak normalně jde a Podivam se do nastaveni a pořad tam je že bydlim v ČR . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 A teď ještě jednou česky: Při registraci jsi zadával českou adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 jo daval jsem českou adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 a když si dával zemi při registraci na xlive taks taky dával ČR ?(jestli jo tka divný ) ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Nejspíš myslí region,protože by ho to prostě nemělo pustit. Možná,že už MS něco poupravil ,ale pochybuji o tom,že by se o tom nikde nepsalo ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinCZ80 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 safra ze uz by to tady spustily to by bylo fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 myslí jen region. je to tak jako u forzy takže klid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinCZ80 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 aha tak radost byla predcasna :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
jo možně že xbox live už jse v česku???ja jsem si totiž nastavim že bydlim v čr kvuli mafia 2 at ji mam v češtině a když to zapojim na live tak normalně jde a Podivam se do nastaveni a pořad tam je že bydlim v ČR .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.