reK5xB Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Dobrý den,mohl by mi pls někdo poradit,jak udělat ,aby mi ve hrách-např gta chtw šel internet? Mám router,zaheslované připojení. Připojím psp a normálně jsem na netu ale pak,když jsem v nějaké hře,tak mi to moje připojení nejde pustit. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 co máš za PSP a za FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 možná je problém v chtw... mě taky nejde v chtw net a to mám originálku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 co máš za PSP a za FW?mÁM PSP1004 S 5.50GEN-D3. možná je problém v chtw... mě taky nejde v chtw net a to mám originálku :)Hm mi to dělá i u jiných her a aplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
reK5xB
Dobrý den,mohl by mi pls někdo poradit,jak udělat ,aby mi ve hrách-např gta chtw šel internet? Mám router,zaheslované připojení. Připojím psp a normálně jsem na netu ale pak,když jsem v nějaké hře,tak mi to moje připojení nejde pustit. Děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.