zal Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ahoj potreboval bych pomoct.PS3 jsem vzdy kupoval jako DVD prehravac a ted se chci zeptat jestli muzu Flesku pichnout do PS3 a prehrat film co mam na te flescce a jak to mam udelat diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ano můžeš, ale musí být ve formátu, který ps3 podporuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 AHA a to je jaky format jestli se muzu zeptat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Fat32 ////// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 a existuje na to nejaky program co mi to prevede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 chlapy porad te mi jak to mam udelat?na Flesce mam filmy ale PS3 mi na to nereaguje poradte mi prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 musis mit ty videa ve slozce VIDEO a nebo na flashce stiskni trojuhelnik a pak "zobrazit vse"... kdyz to ani pak nepujde zazalohuj si filmy do PC a zformatuj ve win tu flashku na fat32 a musi to frcet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 dekuji ti za radu ale stejnak to nechapu musis na me jako na mentala jsem fakt ten typ co technice moc nerozumi a treba jako ZFORMATUJ FLESKU NA FAT32 vubec nevim jak to mam udelat co mam delat proste nic mam akorad filmy stazeny do PC a ted mi staci je dat jen na flesku ve spravnem formatu nebo fakt nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Když připojíš FLASHku do PC, tak na ni ve složce tento počítač klikneš pravým tl. a dáš formátovat, vyjede ti takova nabídka a tam bude zformátovat buď systémem FAT32 nebo NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zal
ahoj potreboval bych pomoct.PS3 jsem vzdy kupoval jako DVD prehravac a ted se chci zeptat jestli muzu Flesku pichnout do PS3 a prehrat film co mam na te flescce a jak to mam udelat diky za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.