skenerz Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj, mám na hdd hru skate 3 demo a chci si sní nějak stahnout ti gameplayer ale jak a jde to vubec když mám demo ? a jakej sou hry z kterych lze ukladat gamepleye ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 musis to nahrat na oficialni stranky skate a odtamtud stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Cože ? Já slišel že se to samo ukládá na hdd nebo co a de to vubec když mám demo a jak se to nahrává a na jakych všech hrách to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 no ulozi se to na hdd ale nejde to z toho vytahnout respektive to pak nejde otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 A ty zbylé otázky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Vý někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 co kdyby si nespamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Pak to má třeba i FIFA nebo i NHL... stejnej princip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, mám na hdd hru skate 3 demo a chci si sní nějak stahnout ti gameplayer ale jak a jde to vubec když mám demo ? a jakej sou hry z kterych lze ukladat gamepleye ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.