KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Čau lidi nejede mi iso hry. složku mám na rootu harty vněm cso hru a v psp mi nenačte. prometheus mam. nevyte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Dej recovery menu-settings-umd mod- a dej si tam Sony np9660. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Čau lidi nejede mi iso hry. složku mám na rootu harty vněm cso hru a v psp mi nenačte. prometheus mam. nevyte čím to je? Hry máš ve složce ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 to sony np9660 mam a mam i tu hru ve složce iso. a psx hry mi jedou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 A ostatní hry se ti načtou? A co je to za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 no ja mam jen hta chw ale psx hry mi jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hammster Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Takze kdys to mas ve slozce iso a nejde ti to a hra je cso tak si stahni tohle a preved si to do isa a pude ti to http://download.cz.hellshare.com/prevod-cso-do-iso.zip/1602101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ok skusim a pak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 no ja mam jen hta chw ale psx hry mi jedou omg nauč se psát kdo to má pak luštit a zkoušel si různý verze tý hry mně se taky stane že jí nespustím tak stáhnu další 3 verze a jedna z nich den na 100 % ( a vod kdy jdou pustit ISO hry na ofw 6.20 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No pořat to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Hej nevym jestli sem to tu už říkal ale sve psp mám v reklamačce a mam pujčene od kamoše s 5.03 notak... a ty taky moc tovře nepíšeš jak tak vydim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Hej nevym jestli sem to tu už říkal ale sve psp mám v reklamačce a mam pujčene od kamoše s 5.03 notak... a ty taky moc tovře nepíšeš jak tak vydim A má ho flashlé to psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 jj ted jsem si spustil super mario :D:D mam 5.03 prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ježíš ale HW hry a iso hry je trochu rozdíl je jasný že na flashnutém psp pustíš 100% HW her ale iso hry proste občas nejdou tak si stáhni jinou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ok skusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Čau lidi nejede mi iso hry. složku mám na rootu harty vněm cso hru a v psp mi nenačte. prometheus mam. nevyte čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.