Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dvě stejné ikonky v profilu.

Otázka

Odesláno

Takovej dotaz,měl jsem na xku dohranou anglickou verzi hry Mafia 2,ted' jsem si palnul českou,najedu do menu a v profilu mi naskočí druhá ikonka mafia 2,samozřejmě s 0 G,snad to nesmrdí průserem.

Je mi to nějak jedno,ale jde mi o ban,ale asi nic nehrozí když se i v česku prodává limitovaná edice která česky neni.

Já ale myslel že jsou všechny verze na stejnou ikonku,tohle vidím poprvé,tak jsem docela zděšenej.Je i takový divný mít třeba 2x 800G z jedné hry.

Potřeboval bych to opravdu vysvětlit od nějakýho znalce který ví o co se jedná.Díky moc.

Zde přidávám i fotku,aby každej věděl jak to myslím.

http://2i.cz/78453e14c7 díky za každou pomoc...

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pokud se tak strašně o ten Live třeseš, tak hraj jen s originály. Tady ti už opravdu nikdo nic jiného ani říct nemůže.

Nicméně, zkus trochu myslet. Dají se obě verze sehnat u nás v originálech? Pokud ano, MS tě zabanovat za tohle ani nemůže, hrozila by žaloba. On beztak banuje za jasně prokázané přečiny, které by u toho soudu obstály (třeba jasně dokázaný flash, hraní před datem vydání, apod).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu