Padlo Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Ahoj, včera jsem si koupil ntb Acer Aspire 1810tz. (SU4100 1,3ghz dvoujádro;4GB RAM; Intel GMA 4500MHD;11,6cm) Chtěl bych od vás tipy na hry, spíše starší s menšími nároky na graf.kartu.Mám doma stolní pc,kde hraju nové hry. Na ntb bych chtěl ve škole nebo když budu někde mimo domov hrát nějaké hry, napíšu pár bodů: 1: Sportovní =(zkoušel jsem Fifu 07,ale jde pomalu),znám Trackmanii a ještě mě napadá Re-volt,ale je určitě víc dobrých sportovních a závodních her,klidně ne tak promakané,ale zábavné. 2: Strategie = Mám moc rád hry jako je starcraft,kde si budujete obrovské vojsko a putujete mapou.Dostaly mě i hry jako Total war,začínal jsem na Settlerech a Heroes III. Klidně i takové starší kvalitní hry bych uvítal 3: Adventury = nevím jestli jsem dobře nazval tuto skupinu,ale myslím tím hry jako Horké léto,Polda atd. Na tyhle pařby z mého mládí tak rád vzpomínám a možná,že si je i s chutí zahraju znova. Vím, že v té době se vytvořila spousta takovýchto úžasných her ve všech kategoriích a proto sem píšu o radu ;) 4: Hry pro dva = Zase mě napadá Liero,novější asi Bulánci. Ale chtěl bych i závodní nebo sportovní hry pro dva,aby bylo co dělat ve škole ;) Tyhle hry bych ocenil asi nejvíc. Vím,že toho chci hodně,ale není to zas tak pracné,stačí si vzpomenout na hry z roku (to bylo asi kolem) 2000-2002? To je můj odhad, ale v té době jsem pařil na mém pc spoustu her a vím, že se v té době kladl důraz na hratelnost a grafika byla na druhém místě. Teď jsem si vzpomněl, že se Polda 1 nedal uložit a my ho pařili celý dny v kuse ^^ No předem dík za každý příspěvek a snahu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 csko1.6,pro dva auta ? nejlepší co ti může herní svět nabídnou na NTBK je Track Manie a pak hra,na kterou si nevzpomenu :D:D fallout ?? byla jednicka a dvojka,davaly to do ABC :D ..mam uplný okno :( ,warcraft III ?? peckova tahovká v komplet češtině ;-) NFS 2 ? :) Potom zkus zavítat do řady Age of Empires,mam doma zajímavou hru Grond control II,jestli znáš..potom ybch si tam dal GTA,to nikdy nesklame :) Jen počítej,že čim náročnější hra,tim to bude chtít používat myš..tyhle hry rozjíždim v cajku,i když tou fifou si mě celkem dostal :D ,tak nevim.. Nebo si kup Bus driver,popeláře,nebo podobný blbosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Padlo Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Tak nosit si s sebou myš problém není. GTA si připíšu na svůj seznam her,co musím stáhnout :) A nesměj se mi, Fifa 07 prostě jde pomaleji a nejde to hrát :D Tak zkouším 05ku,ale skončilo to tím, že mám v ntb dvě složky s cd1 a cd2, instalace po mně chce cd1,ale já nevím jak to tam mám připojit,když to není v iso souboru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 co tam mas ? nemas .rar ?:D ..nesmeju se,ja si koupil PS3,pac nemam prachy a muj komp nezvlada novy herni dela,tak ze vim jaky to je ;-) a nebo pokud te to laka,muzes skusit wow,to zvladne u kalkulacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Mám Asus EEE 1000H, takže chápu, co bys rád :) Střílečky - CS 1.6 není zrovna nejvhodnější volba. Dobře jede Red Faction 1 nebo Deus Ex. GTA: Vice City taky jede dobře ;) Sportovní - miluju a vždycky budu milovat FIFA99.. jasný je to starý, ale je to hra mého mládí a furt skvělej fotbal :), dále bys měl rozjet Need For Speed: Hot Pursuit 2 - jedny z nejlepších NFS, Re-Volt taky půjde ;) (TrackMania má strašně malá FPS) Strategie - Age of Empires I, II, Age of Mythology, StarCraft, Warcraft II ( III se myslím lehce seká ), HOMAM III (MMO)RPG - WoW maximálně na expení low levlů, či do aukce, fpska nejsou nejlepší. Gothic 1 by měl jít. Diablo II pojede krásně ;) Adventury - Jak říkáš Polda I, II ( u III už nevím ) by měli jít, Horké léto taky ( áááá, tyhle hry jsem nepařil asi milion let! ), možná Runaway Hry pro 2 - Začnem krásným Achtung, die Kurve! :), poté Bulánci a rozhodně LEGO hry. Např. (podle mě nejlepší z LEGA) sága Star Wars je výborná a pro dva ještě lepší :) (+ než to dohraješ do plných 100% tak ti to vezme dost času) Casual hry - Plant vs. Zombies, Zuma, Luxor, Bejeweled atd. ;) Snad si něco vybereš - enjoy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Baldurs gate 1,2 .. Icewind dale 1,2 .. Fallout1,2 .. kdyz sem byl malej tak sem ujizdel na nfs3 :cheesygrin:. Original War (to doporucuje naprosto vsem, vyborna ceska hra) .. The Guild me taky na chvili zabavila .. toto je jen co me napadlo v rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 JA osobně bych si našel nějaké slušné stranky na flashovky a hral bych z mích skušenosti tě to ve škole zábavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.