Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ntb do školy,hry všeho druhu,malé grafické nároky


Padlo

Recommended Posts

Ahoj, včera jsem si koupil ntb Acer Aspire 1810tz. (SU4100 1,3ghz dvoujádro;4GB RAM; Intel GMA 4500MHD;11,6cm)

Chtěl bych od vás tipy na hry, spíše starší s menšími nároky na graf.kartu.Mám doma stolní pc,kde hraju nové hry. Na ntb bych chtěl ve škole nebo když budu někde mimo domov hrát nějaké hry, napíšu pár bodů:

1: Sportovní =(zkoušel jsem Fifu 07,ale jde pomalu),znám Trackmanii a ještě mě napadá Re-volt,ale je určitě víc dobrých sportovních a závodních her,klidně ne tak promakané,ale zábavné.

2: Strategie = Mám moc rád hry jako je starcraft,kde si budujete obrovské vojsko a putujete mapou.Dostaly mě i hry jako Total war,začínal jsem na Settlerech icon_020.gif a Heroes III. Klidně i takové starší kvalitní hry bych uvítal

3: Adventury = nevím jestli jsem dobře nazval tuto skupinu,ale myslím tím hry jako Horké léto,Polda atd. Na tyhle pařby z mého mládí tak rád vzpomínám a možná,že si je i s chutí zahraju znova. Vím, že v té době se vytvořila spousta takovýchto úžasných her ve všech kategoriích a proto sem píšu o radu ;)

4: Hry pro dva = Zase mě napadá Liero,novější asi Bulánci. Ale chtěl bych i závodní nebo sportovní hry pro dva,aby bylo co dělat ve škole ;) Tyhle hry bych ocenil asi nejvíc.

Vím,že toho chci hodně,ale není to zas tak pracné,stačí si vzpomenout na hry z roku (to bylo asi kolem) 2000-2002? To je můj odhad, ale v té době jsem pařil na mém pc spoustu her a vím, že se v té době kladl důraz na hratelnost a grafika byla na druhém místě. Teď jsem si vzpomněl, že se Polda 1 nedal uložit a my ho pařili celý dny v kuse ^^ No předem dík za každý příspěvek a snahu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

csko1.6,pro dva auta ? nejlepší co ti může herní svět nabídnou na NTBK je Track Manie a pak hra,na kterou si nevzpomenu :D:D fallout ?? byla jednicka a dvojka,davaly to do ABC :D ..mam uplný okno :( ,warcraft III ?? peckova tahovká v komplet češtině ;-) NFS 2 ? :) Potom zkus zavítat do řady Age of Empires,mam doma zajímavou hru Grond control II,jestli znáš..potom ybch si tam dal GTA,to nikdy nesklame :) Jen počítej,že čim náročnější hra,tim to bude chtít používat myš..tyhle hry rozjíždim v cajku,i když tou fifou si mě celkem dostal :D ,tak nevim..

Nebo si kup Bus driver,popeláře,nebo podobný blbosti :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nosit si s sebou myš problém není. GTA si připíšu na svůj seznam her,co musím stáhnout :) A nesměj se mi, Fifa 07 prostě jde pomaleji a nejde to hrát :D Tak zkouším 05ku,ale skončilo to tím, že mám v ntb dvě složky s cd1 a cd2, instalace po mně chce cd1,ale já nevím jak to tam mám připojit,když to není v iso souboru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Mám Asus EEE 1000H, takže chápu, co bys rád :)

Střílečky - CS 1.6 není zrovna nejvhodnější volba. Dobře jede Red Faction 1 nebo Deus Ex. GTA: Vice City taky jede dobře ;)

Sportovní - miluju a vždycky budu milovat FIFA99.. jasný je to starý, ale je to hra mého mládí a furt skvělej fotbal :), dále bys měl rozjet Need For Speed: Hot Pursuit 2 - jedny z nejlepších NFS, Re-Volt taky půjde ;) (TrackMania má strašně malá FPS)

Strategie - Age of Empires I, II, Age of Mythology, StarCraft, Warcraft II ( III se myslím lehce seká ), HOMAM III

(MMO)RPG - WoW maximálně na expení low levlů, či do aukce, fpska nejsou nejlepší. Gothic 1 by měl jít. Diablo II pojede krásně ;)

Adventury - Jak říkáš Polda I, II ( u III už nevím ) by měli jít, Horké léto taky ( áááá, tyhle hry jsem nepařil asi milion let! ), možná Runaway

Hry pro 2 - Začnem krásným Achtung, die Kurve! :), poté Bulánci a rozhodně LEGO hry. Např. (podle mě nejlepší z LEGA) sága Star Wars je výborná a pro dva ještě lepší :) (+ než to dohraješ do plných 100% tak ti to vezme dost času)

Casual hry - Plant vs. Zombies, Zuma, Luxor, Bejeweled atd. ;)

Snad si něco vybereš - enjoy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu