Cool.Majkl Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Zdar hledám do nově vznikajícího portálu o X-Boxu. Zatím hledám jenom tak předběžně. Web by se spouštěl začátkem Října. Hledám kohokliv kdo by mohl nějak pomoci s tímto projektem. Napište sem do topicu o čem by jste chtěli psát, a poté mi do PM napište věk, a nějaké info o sobě, popř. zda máte nějaké zkušenosti s psaním článku. V druhém kole mi všichni zájemci napíší přípravný článek. Ten nejlepší bude zřejmě šéf redaktor, nebo něco vymyslíme. Toť z mé strany zatím vše. Děkuji za pozornost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 poslal jsem ti SZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Pokud chceš ... určitě pomůžu .... / na icq tě myslim mám :] /.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 delete xD .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.