Fiba15 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, stáhl jsem si na Psp hru Avatar, ale nejde i spustit (PSP mám flashlý, ale hra se zapne a pak se vypne a nejde, mám nainstalovanej firmware 5.50 GEN-A Full..) co s tím?..prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 zkus to stáhnout od někud jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 nb zkus jinej cfw..me to fungovalo na gen-c.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiba15 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 jj...díkes..zkusim a pak napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 omg,...nestahuj hru z inej stranky...staci ,aby si si dal 5.50 gen-D3 a hru v poho spustis...porpipade si daj potom 5.50 prometheus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiba15 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Tak sem si stáhl GEN-D (Full)..kvůli semibricku, a ta hra pořád nejde..nevim co mám mít v Recovery Menu..prosím poraďte znova..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.