Mafamous-m.k Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s taktováním procesoru: Intel Core 2 Duo E7400 (2,80 GHz 2,80 GHz)? Kdyžtak napište na kolik jste to přetaktovali a později kdyžtak návod. Děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s taktováním procesoru: Intel Core 2 Duo E7400 (2,80 GHz 2,80 GHz)? Kdyžtak napište na kolik jste to přetaktovali a později kdyžtak návod. Děkuji... taktuje se FSB pres Bios(pokud to deska dovoluje-coz uz dneska kazda)a zavisi na kazdym CPU...kazdej je jinej...nekdo s tim E7400 muze jit klidne i k 4Ghz a nekdo ani ne k 3Ghz...urcite nezvysuj napeti pokud se v tom nevyznas....a taky jakej mas chladic?a stupnu ted pri zatezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No právě že se v tom vůbec nevyznám zatím. Chladič mám: Freezer PRO AC. Jak se dá pozant kolik mám stupňů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No právě že se v tom vůbec nevyznám zatím. Chladič mám: Freezer PRO AC. Jak se dá pozant kolik mám stupňů? stahni si Everest(program)tam si muzes dat zatez CPU a koukat kam az narostou stupne....a uvidis...je to pro zatacek zjisteni a taky po nataktovani zkouska jestli CPU bude stabilny....pokud by to delalo blbosti(sekalo se mrzlo restartovalo se)tak to hod na nizsi frekvenci(CPU)a zacinej postupne pomalu.....snad vis jak do Biosu?(pri startuje mackej DEL)a tam by nekde melo bejt menu....zkus se proklikat...nevim jakou mas desku a jak je to u Intelu...ale snad podobny...zkus treba nejdriv jen 2.90 Ghz...atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 everest nebo v biosu .. napr.... jinak zvysovanim FSB se zvysuje i frekvence RAM... takze si hlidej i frekvenci ramek a popr. sniz jejich frekvenci aby odpovidala co nejvic zakladnim taktum.. jinak si myslim ze nebude problem se dostat nekam za frekvenci 3,4Ghz... - ovsem zalezi taky na desce ... a nasledne stabilite... ;) zkus si spis projit web predtim nez se do neceho pustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Kde najdu tu zatez? Jetli to je teda test? Mad desku: Asus P5QlE. Teplotu mi to píše jen na HDD 35 (stupňů C). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.