stasaj Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Konečně jsem si vypálil novou Mafii, po úspěšném patchnutí na Wave 2 jsem i úspěšně vypálil, ale po spuštění hry jsem zjistil, že ostatní postavy a celkově textury co kolem mě jsou problikávají..čím to může být? co to vyřeší? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Píší tady o tom , že to dělá při hraní z DVD . Když to nainstaluješ a budeš hrát z HDD , tak to bude lepší . Já to hraji z HDD a nic takového nepozoruji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 taky mám problém s tím, že při příjezdu domů vlakem a setkání s Joyem místo toho abych jel v autě tak stojím na něm a nede nic dělat...asi špatná verze hry..:( nějaká funkčí verze???? odkaz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Hra ma bugy - restart hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 nainstaluj na HDD a jestli ho nemáš tak ti ani 100 jinejch verzí nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Přesně tak při hraní z DVD se mi hra normálně sekla v menu při hraní na HDD ani jeden bug jsem neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 taky se mi stane pokaždé, že když postoupím do druhé mise nazvané Domov, sladký domov tak místo, abych jel v autě, tak stojím na autě a nejde nic dělat...jsem jakoby seklej...je to špatná verze hry? nebo co je špatně? jednou se mi stalo, že jsem konečně seděl v autě ale po chvilince jízdy mě to hodilo opět na střechu, kde jsem stál a opět jsem nemohl nic dělat...nevím v čem je chyba...a když už jsme se konečně objevil v autě, tak jsem jel jinudy, ale nechtěně jsme štrejchnul o svodidla a zase mě to hodilo vyhodilo z auta a nemohl jsem se ani hnout... jinak to má opravdu takovou závislost na HDD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Ano - to ti nestačí , že ti to tady píše víc lidí ?? A není to jenom v tomhle topicu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 OK, jen mi to zkrátka přijde divné, že HDD udělá tolik zmatku...myslel jsem, že absence HDD udělá chyby jen v načítání textur či sekání hry apod.. jinak hru teda stačí nainstalovat na HDD a hrát z HDD...díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 tak to dělá i při použití HDD..pořád to samé...v čem je chyba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Mě tohle dělal The Saboteur. Po 2 dnech hraní jiné hry, jsem viděl E74 - odešla grafiak předně jak píšeš, jen s tím rozdílem, že já jsem to měl nejdřív na HDD a pak jsem to zkoušel bez něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To není možný..grafikou ot nebude...jde o to, že to háže tu chybu v té druhé misi, kdy místo abych jel v autě, tak stojím na něm nebo vedle něj a s postavou nelze hýbat...Podle mě je to nějak bloklé či co...Nevím, asi stáhnu jinou verzi...Jaká verze je 100% funkční v češtině!!!??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 skus se kouknout ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 díky moc...akorát mi to nejde stáhnout, nejsem registrovaný...jinej odkaz se 100% funkční odzkoušenou verzí v CZ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 ano..... odzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 díky..prosím tě nemohl bys ten torretn stáhnout a dát ho na nějakej free server odku bych ho stáhnul a pak začal tahat?? Díky..jak jsem psal výše, tak nejsem registrovaný a nejde mi to stáhnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stasaj Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 tak mám staženou druhou verzi a dělá to úplně to samé...blikají někeré postavy a v druhé misi "Domov, sladký domov" místo abych seděl v autě tak stojím na střeše auta a nemůžu se ani hnout...jakoby to poznalo, že je to pálená neorigo kopie hry a nepustilo mě to zkrátka hrát...( má někdo podobný problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stasaj
Konečně jsem si vypálil novou Mafii, po úspěšném patchnutí na Wave 2 jsem i úspěšně vypálil, ale po spuštění hry jsem zjistil, že ostatní postavy a celkově textury co kolem mě jsou problikávají..čím to může být? co to vyřeší? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.