stasaj Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Konečně jsem si vypálil novou Mafii, po úspěšném patchnutí na Wave 2 jsem i úspěšně vypálil, ale po spuštění hry jsem zjistil, že ostatní postavy a celkově textury co kolem mě jsou problikávají..čím to může být? co to vyřeší? díky Citovat
0 toro Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Píší tady o tom , že to dělá při hraní z DVD . Když to nainstaluješ a budeš hrát z HDD , tak to bude lepší . Já to hraji z HDD a nic takového nepozoruji . Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 taky mám problém s tím, že při příjezdu domů vlakem a setkání s Joyem místo toho abych jel v autě tak stojím na něm a nede nic dělat...asi špatná verze hry..:( nějaká funkčí verze???? odkaz??? Citovat
0 trezzor Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Hra ma bugy - restart hry. Citovat
0 Fryta Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 nainstaluj na HDD a jestli ho nemáš tak ti ani 100 jinejch verzí nepomůže... Citovat
0 Dunky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Přesně tak při hraní z DVD se mi hra normálně sekla v menu při hraní na HDD ani jeden bug jsem neměl. Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 taky se mi stane pokaždé, že když postoupím do druhé mise nazvané Domov, sladký domov tak místo, abych jel v autě, tak stojím na autě a nejde nic dělat...jsem jakoby seklej...je to špatná verze hry? nebo co je špatně? jednou se mi stalo, že jsem konečně seděl v autě ale po chvilince jízdy mě to hodilo opět na střechu, kde jsem stál a opět jsem nemohl nic dělat...nevím v čem je chyba...a když už jsme se konečně objevil v autě, tak jsem jel jinudy, ale nechtěně jsme štrejchnul o svodidla a zase mě to hodilo vyhodilo z auta a nemohl jsem se ani hnout... jinak to má opravdu takovou závislost na HDD?? Citovat
0 toro Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Ano - to ti nestačí , že ti to tady píše víc lidí ?? A není to jenom v tomhle topicu . Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 OK, jen mi to zkrátka přijde divné, že HDD udělá tolik zmatku...myslel jsem, že absence HDD udělá chyby jen v načítání textur či sekání hry apod.. jinak hru teda stačí nainstalovat na HDD a hrát z HDD...díky... Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 tak to dělá i při použití HDD..pořád to samé...v čem je chyba?? Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Mě tohle dělal The Saboteur. Po 2 dnech hraní jiné hry, jsem viděl E74 - odešla grafiak předně jak píšeš, jen s tím rozdílem, že já jsem to měl nejdřív na HDD a pak jsem to zkoušel bez něj Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 To není možný..grafikou ot nebude...jde o to, že to háže tu chybu v té druhé misi, kdy místo abych jel v autě, tak stojím na něm nebo vedle něj a s postavou nelze hýbat...Podle mě je to nějak bloklé či co...Nevím, asi stáhnu jinou verzi...Jaká verze je 100% funkční v češtině!!!??? Děkuji Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 skus se kouknout ZDE Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 díky moc...akorát mi to nejde stáhnout, nejsem registrovaný...jinej odkaz se 100% funkční odzkoušenou verzí v CZ?? Citovat
0 stasaj Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 díky..prosím tě nemohl bys ten torretn stáhnout a dát ho na nějakej free server odku bych ho stáhnul a pak začal tahat?? Díky..jak jsem psal výše, tak nejsem registrovaný a nejde mi to stáhnout.. Citovat
0 stasaj Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 tak mám staženou druhou verzi a dělá to úplně to samé...blikají někeré postavy a v druhé misi "Domov, sladký domov" místo abych seděl v autě tak stojím na střeše auta a nemůžu se ani hnout...jakoby to poznalo, že je to pálená neorigo kopie hry a nepustilo mě to zkrátka hrát...( má někdo podobný problém?? Citovat
Otázka
stasaj
Konečně jsem si vypálil novou Mafii, po úspěšném patchnutí na Wave 2 jsem i úspěšně vypálil, ale po spuštění hry jsem zjistil, že ostatní postavy a celkově textury co kolem mě jsou problikávají..čím to může být? co to vyřeší? díky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.