Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Herni notas do 20tisic

vasek017

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud se ti líbí ta Toshiba, tak ji ber. Je to slušnej notebook za 20k a lepší asi neseženeš. Acery bych moc nebral, ikdyž podle ohlasů jsou už ty nový Timeline lepší než to bejvalo. MSI mají problém s přehříváním (ne všechny ale bylo jich dost) a docela vysoký procento reklamací. HP se mi poslední dobou taky moc nelíbí, protože kvalita šla hodně dolů. Další možnost je Dell, ale z toho větší výkon za stejnou cenu asi nedostaneš, takže já jsem asi pro tu Toshibu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Pokud se ti líbí ta Toshiba, tak ji ber. Je to slušnej notebook za 20k a lepší asi neseženeš. Acery bych moc nebral, ikdyž podle ohlasů jsou už ty nový Timeline lepší než to bejvalo. MSI mají problém s přehříváním (ne všechny ale bylo jich dost) a docela vysoký procento reklamací. HP se mi poslední dobou taky moc nelíbí, protože kvalita šla hodně dolů. Další možnost je Dell, ale z toho větší výkon za stejnou cenu asi nedostaneš, takže já jsem asi pro tu Toshibu.

ta acer urcite nechci, asus take ne snim mam spatne zkusenosti spadl mi na zem tak z pul metru , hned v prdeli displej

Odkaz ke komentáři

• 0
FreeMan: u HP je to většinou podle řady, Pavilion jsou "herní" za to dost levně udělaný... já mám třeba ProBook a nemohu si na nic stěžovat krásně běží jak má a i to zpracování je na daleko lepší úrovni :)

Tak asi všude je to podle řady kde levnější jsou horší plasty a pak je zpracování lepší, ale ani ProBook pro mě neni dost kvalitní, ale možná to bude tím, že vše srovnávám s mým IBM...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu