vasek017 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Potrebuji poradit jakej notas do 20tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Noťas na hry=EPIC FALL Kup si stolní.U noteboku nemůžeš nic upgradovat,přehřívá se,špatná grafika,malej obrazovka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Noťas na hry=EPIC FALLKup si stolní.U noteboku nemůžeš nic upgradovat,přehřívá se,špatná grafika,malej obrazovka! Ty vole chce herni notes do 20 tisic !!! Co na tom nechapes ??? Kdyby chtel PC tak to sem napise jzs !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 http://www.alza.cz/msi-gx723x-269cz-d175095.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 na tydhle adrese http://www.notebookcheck.net mas prehled výkonů grafických karet na hrách.. přesněji tady http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html dost se šikne pro vyber herniho notebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 KukiCZ: ptal se na stolní? neptal nesouhlasim, mám profesionální noťas od hp a hraju si na něm mafii 2 na high a je to úplně v pohodě, obrazovka? si to můžu připojit na ext. monitor btw herní noťas je stejně jen marketing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Noťas na hry=EPIC FALLKup si stolní.U noteboku nemůžeš nic upgradovat,přehřívá se,špatná grafika,malej obrazovka! stolni pc budu asi tezko tahat do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jn já mám taky HP a Mafiu 2 hraju na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jn já mám taky HP a Mafiu 2 hraju na max jakej hp mas pls? co rikas na tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Já mám HP Pavilion DV5-1110el ale ten už neseženeš (novej) Tak ta grafika je tam hezká, i zbytek je v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Já mám HP Pavilion DV5-1110el ale ten už neseženeš (novej) Tak ta grafika je tam hezká, i zbytek je v pohodě ;) takze rikas ze ta toshiba je v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Podívej se na msi viz můj podpis rozlišení má 1680*1050 a crysis jede na střední, far cry 2 na vysoký, vše nádherně plynulý a stál 17k bez OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Osobně bych bral MSI to jsou herní notesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Pokud se ti líbí ta Toshiba, tak ji ber. Je to slušnej notebook za 20k a lepší asi neseženeš. Acery bych moc nebral, ikdyž podle ohlasů jsou už ty nový Timeline lepší než to bejvalo. MSI mají problém s přehříváním (ne všechny ale bylo jich dost) a docela vysoký procento reklamací. HP se mi poslední dobou taky moc nelíbí, protože kvalita šla hodně dolů. Další možnost je Dell, ale z toho větší výkon za stejnou cenu asi nedostaneš, takže já jsem asi pro tu Toshibu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 FreeMan: u HP je to většinou podle řady, Pavilion jsou "herní" za to dost levně udělaný... já mám třeba ProBook a nemohu si na nic stěžovat krásně běží jak má a i to zpracování je na daleko lepší úrovni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Pokud se ti líbí ta Toshiba, tak ji ber. Je to slušnej notebook za 20k a lepší asi neseženeš. Acery bych moc nebral, ikdyž podle ohlasů jsou už ty nový Timeline lepší než to bejvalo. MSI mají problém s přehříváním (ne všechny ale bylo jich dost) a docela vysoký procento reklamací. HP se mi poslední dobou taky moc nelíbí, protože kvalita šla hodně dolů. Další možnost je Dell, ale z toho větší výkon za stejnou cenu asi nedostaneš, takže já jsem asi pro tu Toshibu. ta acer urcite nechci, asus take ne snim mam spatne zkusenosti spadl mi na zem tak z pul metru , hned v prdeli displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 FreeMan: u HP je to většinou podle řady, Pavilion jsou "herní" za to dost levně udělaný... já mám třeba ProBook a nemohu si na nic stěžovat krásně běží jak má a i to zpracování je na daleko lepší úrovni :) Tak asi všude je to podle řady kde levnější jsou horší plasty a pak je zpracování lepší, ale ani ProBook pro mě neni dost kvalitní, ale možná to bude tím, že vše srovnávám s mým IBM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vasek017
Potrebuji poradit jakej notas do 20tisic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.