XxLxX Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Mohla by som vás poprosiť o radu ? sťiahnem film.. dám ho do psp a nefunguje.. nešla mi ani pripojiť kamerka môžeťe mi skúsiť povedať čo s tým je ?... vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 prvnio to musíš převest. tady máš jeden dobry ktery používam sám stahní to free http://www.xilisoft.com/psp-video-converter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sony2004 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Na filmy do pspéčka doporučuju : 1.1 Na kartu 1.2 Na kartě si vytvoř složku "FILMY" 1.3 Stáhni si konvertor na stránce =psp%20video%20express&g"]http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/psp-video-express/?g[hledano]=psp%20video%20express&g[oz]=1.1.10 1.4 Nějaký soubor např.:DivX/XviD, avi atd. a zkonvertuj ho. 1.5 Zkonvertovaný soubor dej do PSPéčka (PSP:/FILMY:/(SEM)/ Jestli to nepůjde tak nevím :) tenhle způsob mám otestovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 XxLxX Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 dakujem vam za rady vyskušam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 No bylo by lepsi vedet jake mas CFW.A potom budes vedet kam ty filmy dat prekonvertovane.Jinak vse je v sekci Pro zacatecniky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
XxLxX
Mohla by som vás poprosiť o radu ? sťiahnem film.. dám ho do psp a nefunguje.. nešla mi ani pripojiť kamerka môžeťe mi skúsiť povedať čo s tým je ?... vopred ďakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.