Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

POMOC !! WIFI vs. PS3!! POMOC

zal

Otázka

ahoj lidi prosim vas mam doma bezdratove pripojeni WIFI od o2 a chtel bych se prez wifi pripojit na internet na PS3 vubec nevim jak to mam udelat nezna nekdo presny ale opravdu presny popis jak na to?vubec si nevim rady chce to nejaky WEP klic kde ho mam vzit prosim poradte mi nekdo jak to mam udelat presne krok po kroku mockrat dekuji!:cry::oops::|:dozey::blink1::(:hurted:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Heslo (WEP) od wifi by mělo bejt v krabici kde byl router, případně na nějaký faktuře nebo dokumentaci od O2. Pokud nenajdeš, zkus admin, 1234, 0000 nebo výrobce routeru (zyxel, dlink, linksys....). Případně jak řikal Mjollnir změň heslo router. Podrobnej návod by měl bejt v krabici od routeru, nebo na stránkách výrobce.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak nasel jsem toto dal jsem cedecko do PC ktere jsem dostal k instalaci internetu a je tam napsano uzivatelske jmeno ADMIN a heslo ADMIN je to ono? ale ja potrebuju i presny popis na co zmacknou a kam najed az budu nastavovat internet na PS3 vite to mi nejde jsem hrozne zaostali v tom.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak nasel jsem toto dal jsem cedecko do PC ktere jsem dostal k instalaci internetu a je tam napsano uzivatelske jmeno ADMIN a heslo ADMIN je to ono? ale ja potrebuju i presny popis na co zmacknou a kam najed az budu nastavovat internet na PS3 vite to mi nejde jsem hrozne zaostali v tom.

co zkusit manual, pak napsat co ti nejde http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/connectwireless.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu