alvindiego Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Chtěl bych poradit, nemužu ani založit účet, ani se přihlásit na xbox live... CO mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Nepíšeš proč , tak jak Ti máme poradit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alvindiego Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 když zakládám účet,zadám heslo a před tím, než bych si měl zvolit otázku, mě to vyhodí zpět do dashboardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Máš v nastavení xboxu nastavený locate czech republic . Musíš nastavit US a potom ti to půjde . Potom si to dej zpět , protože by ti nešly hry v češtině ( MAFIE 2 a pod. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alvindiego Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Děkuju moc :) už to jede :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alvindiego
Chtěl bych poradit, nemužu ani založit účet, ani se přihlásit na xbox live... CO mám dělat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.