pítr Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 zdravím chtěl bych si dát do psp češtinu ale nevím jak pošlete mi pls naký návod mam psp 2004 CFW 5.50 prometheus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Podle mě je to akorád problém navíc.Ale tady jsem neco nasel tak to skus. http://console-forum.net/tema/8924-kompletni-cestina-do-psp?highlight=PSP+cestina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Podle mě je to akorád problém navíc.Ale tady jsem neco nasel tak to skus. http://console-forum.net/tema/8924-kompletni-cestina-do-psp?highlight=PSP+cestina pekny no ale kdyby to šlo stahnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 jn,tak to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Podle mě j čeština do psp zbytečná líp to vypada s AJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Podle mě j čeština do psp zbytečná líp to vypada s AJ chtel sem to jen skusit no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 ttj ale to jsou zbitečna strata času ratči si uprav psp :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 ttj ale to jsou zbitečna strata času ratči si uprav psp :D:D napad neni špatný ale pudu do toho az budu mit vic casu a hlavne veci na to ted se mi moc do toho nechce jeste ho mam rad :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 maj pravdu nasel jsem jednu stranku z navodem kdyz jsem si precet komentarre furt tam psal .......mam brick........dekuju za zniceni psp atd. takze radsi do toho nepouztej znicis si psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 1) Zkusit se píše se Z né S 2) Překládat do čj je ztráta času (hodně času) a ještě ke všemu je to zbytečné 3) K bricku nedojde, když vše děláš jak máš. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts