FULUN Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Dobrý den , mám takový problem se sekáním VŠECH her na mém PC... všech jsem zdůraznil jelikož se nejedná o nové ale i o starší hry z roku 1990... Když jsem instaloval nejnovější ovladače vždy se hra rozjede ze začatku dobře ale pak to stejnak skončí stejně . Několikrát jsem projel PC těmi čistícimi programy a dělal defragmentaci ale výsledek pořád stejný Zde moje PC sestava : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3,25 GB RAM Grafická karta : Geforce 8600 GT 512 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Nainstaluj všechny drivery. Nemůže se PC přehřívat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jak dlouho si nereinstaloval pc ? zkus si spustit task manager (alt+ctr+delete) a mrkni jak moc mas zatizeny procesor a kolik zabira ram system po spusteni , kdyz nemas nic spusteneho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 s přehříváním PC to zase tak zlý není a počítač se reinstaloval nedávno na XP , drivery jsou doinstalovány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 hry z roku 1990? tak co bys čekal, nemáš optimalizovaný hry na tvůj stroj. Jinak na ty novější bych se nedivil grafika je slabá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.