chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 včera mi vyběhlo co ted mám to spís prodat se vsim nebo nechat opravit xbox byl pouzitej a kupil sem za 2500 děkuju že za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Máš záruku? RROD opravíš jedině výměnou celý desky. Jsou to mrtvý spoje na desce, který nejde na delší dobu obnovit. Deska stojí okolo 2000 Kč, takže oprava asi nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 nejhorší je že sem ho mněl měsíc kupoval sem použitej a za mesíc RROD no to docela dost nasere :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jak jsem se ponaučil, jestli nemá xbox záruku tak ho prodej, nemá v žádném případě, vážně v žádném, smysl rrod opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Tak co ta záruka? Na RROD je 3 roky .. mrkni na MFR Date vzadu na štítku konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 2007-10-22 ale zaručák k tomu nemám co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Výborně ... Máš flash ? Jestli ano, nech si ho od flashera odstranit .. Máš plombu ? Jestli ne, kup si jí od fleshera Jestli si splnil všechny ty dva kroky, zavolej na MS linku pro zákazníky, kontakt najdeš na stránkách výrobce. A vše dělej podle jejich kroků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Doporučuju ještě zkontrolovat case jestli nenese známky po vstupu ... i na tohle často koukaj. Kdo ti ten flash dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 joo pecka flash nemám a jak zjistim tu plombu? a když nemám zaručák to nevadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Ne, záručák nepotřebuješ. Co ten case? Strč dva prsty do tý dírky na USB, zevntiř to chytni a přitáhni k sobě. Kryt sundáš a tam má byt plomba. Nezáleží jenom jestli tam je, ale musí být taky v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 velice dekuji hele to stou plombou moc nechápu nešlo by třeba poslat naky video? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jestli nemáš flash, a nikdy jsi neměl, plomba bude v pořádku, takže to kontrolovat nemusíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 ok mam to plomba je ten stitek microsoft xbox? pokud jo tak to tam mám a flash taky nemám takže mi to opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jo, to je plomba ... takže zavolej na MS vyřid to s nima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 hele sem fakt amatér maj českou pobočku :D a za jak dlouho to tak opraví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 :D :D :D :D :D ja sem takovej kokot ted sem xbox zapojil a funguje :D :D ale mnel sem tam opravdu tři cerveny proužky jaktože to najednou funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jo jo tohle se mi taky nedávno stalo :), hádám,že máš Falcona ty totiž rády straší člověka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 me to dela pravidelne kdyz mam treba usb klic v xboxu a xbox zapnu tak me nabehne Rrod:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 jj mám falcona :D hele myslite ze ma cenu delat vsechno porto abych RROD mnel kdyz mi za 3 mesice konci zaruka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Pokud nemáš flash tak bych ho zabalil do ručníku a nechal jed , pak bych ho reklamoval jelikož bych dostal novýho Jaspera zdarma . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chosiik
včera mi vyběhlo co ted mám to spís prodat se vsim nebo nechat opravit xbox byl pouzitej a kupil sem za 2500 děkuju že za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.