MaekyCZ Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Zdravím, mám problém se spuštěním Mafie II přes steam...na první spuštění jsem si svoje odehrál ale další den už to nešlo. Vždy to napíše toto: Steam-chyba Tato hra není aktuálně k dispozici. Zkuste to znovu později. Tak sem se chtěl zeptat jestli to dělá i někomu dalšímu, nebo jen mě a nebo jestli si to mistři z 2K nepatentovali tak že se to musí dohrát na jedno spuštění a jít si to znova koupit.... Jinak nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 já tady ten problém měl, taky když sem si koupil hru přes steam, nic sem nedělal prostě sem čekal, ale čekal sem i celkem dlouho.... pak sem se nas*al a přeinstaloval jsem hru (při prvních instalacích mi házel steam chybu, u té druhé už ne) a pak to valilo jedna báseň -> zkus reinstal mafiu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 já tady ten problém měl, taky když sem si koupil hru přes steam, nic sem nedělal prostě sem čekal, ale čekal sem i celkem dlouho.... pak sem se nas*al a přeinstaloval jsem hru (při prvních instalacích mi házel steam chybu, u té druhé už ne) a pak to valilo jedna báseň -> zkus reinstal mafiu ;) Tak jsem to zkusil a zatím to funguje.Díky za radu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.