Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zjistit na kolik si mužu navýšit RAM a Grafickou kartu

Martox

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak paměť tam můžeš dát max. 2GB - tzn. 1GB na jeden slot. A typ DDR s frekvencí 333MHz.

A pro upgrade grafiky by bylo dobré vědět, co máš za procesor...Intel,AMD...frekvence, případně typ procesoru. (je zbytečné rvát do toho PC nejvýkonější grafiku pro AGP, když by to nemělo smysl...proto chci vědět ten procesor.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
je zbytečný tohle "dělo" upravovat ... to dej babičce a kup si něco pořádnýho, protože jestli chceš něco na hry (na office asi nechceš lepší grafiku) tak je tohle nepoužitelný a to nepotřebuje nikdo vědět co máš za procesor

Podivej se do mího podposu to je můj druhej Pc :) Ten co chci upravit tak ten mám na inťák atd prostě když je ten druhej (co mám v podpisu) opsazenej tak du na tenhle ('na starej) :D

Odkaz ke komentáři

• 0
a na co chces tu grafiku teda ? jestli se ti ten pc kouše tak kup novej chladic na CPU a kup si dalsi giga ramky , ten CPU pretaktuj ...

Právě že se mi ňák jako nekouše jede celkem normálně .. ta grafika by mohla bejt Nvidie Procesor : AMD Athom 1,3Ghz

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu