Martox Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Ahoj chci si koupit na můj starší Pc novoj grafickou kartu a ram ale nevím Kde mam zjistit jakou grafárnu by základni deska měla utáhnout a ještě Ram.. Poradíte mi ?? Prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 pokud napíšeš, jakou máš desku, tak můžem pomoct určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 A kde to mám zjistit ?? PLZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 třeba dej start-spustit-dxdiag-zobrazeni tam jsou nějaké informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 v DXDIAG je to celkem blbe napsano jako verze systemu(deska) stahni si spis treba everest a tam si das PC a zakladni deska....a napises co mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 případně oddělej boční kryt PC a podívej se na základní desku ( největší plošný spoj uvnitř.) Bude na ní určitě napsán model a značka výrobce. (např. Gigabyte GA-xxxxx, MSI MS-xxxx, EPOX EP-xxxx atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Název základní desky ASRock K7S41GX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Tak paměť tam můžeš dát max. 2GB - tzn. 1GB na jeden slot. A typ DDR s frekvencí 333MHz. A pro upgrade grafiky by bylo dobré vědět, co máš za procesor...Intel,AMD...frekvence, případně typ procesoru. (je zbytečné rvát do toho PC nejvýkonější grafiku pro AGP, když by to nemělo smysl...proto chci vědět ten procesor.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 je zbytečný tohle "dělo" upravovat ... to dej babičce a kup si něco pořádnýho, protože jestli chceš něco na hry (na office asi nechceš lepší grafiku) tak je tohle nepoužitelný a to nepotřebuje nikdo vědět co máš za procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 je zbytečný tohle "dělo" upravovat ... to dej babičce a kup si něco pořádnýho, protože jestli chceš něco na hry (na office asi nechceš lepší grafiku) tak je tohle nepoužitelný a to nepotřebuje nikdo vědět co máš za procesor Podivej se do mího podposu to je můj druhej Pc :) Ten co chci upravit tak ten mám na inťák atd prostě když je ten druhej (co mám v podpisu) opsazenej tak du na tenhle ('na starej) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 a na co chces tu grafiku teda ? jestli se ti ten pc kouše tak kup novej chladic na CPU a kup si dalsi giga ramky , ten CPU pretaktuj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 a na co chces tu grafiku teda ? jestli se ti ten pc kouše tak kup novej chladic na CPU a kup si dalsi giga ramky , ten CPU pretaktuj ... Právě že se mi ňák jako nekouše jede celkem normálně .. ta grafika by mohla bejt Nvidie Procesor : AMD Athom 1,3Ghz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 jak tu rikaj ostatni je naprosto zbytecny vrazet penize do kompu na internet a jeste kdyz na nej chodis jen kdyz je "obsazenej" ten druhej.... ( pokud teda mas penez dost tak ti do toho nebudu kecat ;-) ) jen mi to pride jako blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 PLZ jakou tam můžu narvat grafárnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Ahoj
chci si koupit na můj starší Pc novoj grafickou kartu a ram ale nevím Kde mam zjistit jakou grafárnu by základni deska měla utáhnout a ještě Ram.. Poradíte mi ?? Prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.