kaake Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Zdravim, mam SWAP MAGIC 3.8 a v poslednej dobe kazdu hru co chcem napalit mi na PS2 nejde... Cim to moze byt? Tie co som napaloval pred zhruba rokom isli a tie co napalujem teraz nejdu a sposob je ten isty... Hry som odskusal aj PS2 emulatore - su funkcne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Jestli mas moznost tak zkus FMCB :) Je to snad lepsi nez ocipovana PS2. Neničím tímn svůj HW a hodně lidí co už nějaký rok mají zkušenosti s čipem, tak říkají že ten čip po x letech odejde a pak nepustíš stějně žádnou pálenou. Já s FMCB pustil snad všechny pálený co se mi dostaly do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaake Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 ok...skusil som a ide... ale este otazocka, ako sa daju zalohovat savy z karty do PC? pretoze ten FMCB nieco zabera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 zalohu cely pametovy karty muzes pres ulaunchELF, Jednoduse vejdes do MC0 nebo MC1 podle toho ve ketrym slotu mas kartu, das R1 a vyberes copy. pak vlezes na mass (musi mit v USB slotu flashku nebo externi disk a ve slozce mass das R1 a paste. Vsechny adresare z karty se zkopirujou na usb zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.