FxR Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Zdar.:!: PSP mám už 2 měsíce a mám ho zezadu docela poškrábanej tak se chci se zeptat jakej skin/fólie by jste doporučili a taky nějakou fólii na display,aby nějakou dobu vydržela a aby škrábance byly jenom na folii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 totypsyto Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 no dělaj se na to jakoby takový obrazky což myslim že je jocela dobry ale ty sou samozřejmě mimo obrazovku ale proti poškrábání zezadu je to dobrý. podívej s epo nich na aukro nebo prostě google. a na displej se dělaj takový průhledný folie taky myslim že sou fajn . a pak se dělaj průhledný plastový kryty jako přes předek (tzn. i přes displej a kolem tlačítek) a pak kolem celýho psp který má i stojánek ale psp se rázem změní v slušnej tank ;) http://aukro.cz/item1209351158_pevne_pruhledne_pouzdro_obal_pro_sony_psp_levne.html ty nálepky nemužu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FxR
Zdar.:!:
PSP mám už 2 měsíce a mám ho zezadu docela poškrábanej tak se chci se zeptat jakej skin/fólie by jste doporučili a taky nějakou fólii na display,aby nějakou dobu vydržela a aby škrábance byly jenom na folii.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.