DanielsQ Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 když se chci připojit k PC a dat si do PSP nový hry tak mi to nejde nechce se mi to k sobě připojit nevim co mam dělat pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Muze to byt kabelem.Zkusil jsi jiny USB port v pc?Dal jsi USB connect v psp?Nepise ti to ani nalezen novy hardware v pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 To bude asi chyba PSP.Nikdy se mi u ničeho jiného nestalo, že by se mi poničil USB kabel a to jsem ho používal celkem často.A u PSP se mi během dvou týdnů podělaly 3 USB kabely, buď je to náhoda jak prase, nebo za to může PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 už mi to šlape asi po 30minutach se to oběvilo a už to de vklidu ale dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DanielsQ
když se chci připojit k PC a dat si do PSP nový hry tak mi to nejde nechce se mi to k sobě připojit nevim co mam dělat pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.