Shadow222 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Předevčírem jsem si koupil novou myš-Razer Lachesis a kdykoliv když vypnu a zapnu komp tak muím vytáhnout a zpátky dát myš do USB jinak nereaguje, nevíte proč, popřípadě jak to vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nadoxx Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 nepomohlo by ji odinstalovat a pak ji znova nainstalovat, ale ručně ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 zkus resetovat bios ;) a nebo jinej slot ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cachus Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Ahoj, mel jsem naprosto stejnej problem.. pokud ti to dela to ze.. 1) Mys funguje normalne, ale pak se seka.. nebo nefunguje a musis ji vytahnout a zase pripojit zpet do USB a pak funguje tak reklamace... pokud to dela to.. ze pokud je mys pripojena a PC se pri bootu zasekne (delala mi to MSI 870A-G54 - deska).. vyresil jsem to tim, ze jsem napsal na forum MSI ze mam ten a ten problem.. a oni mi poslali novy nejak modifikovany bios a od te doby to slape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 odpovedate na 3 roky staru temu? :D nadoxx sa asi nudi a hlada stare temy, v ktorych odpoveda :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nadoxx Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Trezzor, já si toho všimnul, až když jsem to postnul :D ale nikdy nevíš, třebas má s tím trable do teď :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Já sem nato odpovídal, protože jsem to viděl nahoře :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Předevčírem jsem si koupil novou myš-Razer Lachesis a kdykoliv když vypnu a zapnu komp tak muím vytáhnout a zpátky dát myš do USB jinak nereaguje, nevíte proč, popřípadě jak to vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts