Dupenka Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Mám objednané stahování na 1 rok neomezeně. Akorát v poslední době mě to stahuje příliš pomalu cca 30kb/s. Nemáte nebo neměli jste někdo stejný problém? Jak to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jak to vyřešit. Mam stejny problem,neomezene stahovani funguje bohuzel jen v noci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tak to jsou jako výborní v tom share-rapid, zaplatíš si jejich služby a je to horší než kdyby jsi stahoval free. Psal jsem jim snad 3x do jejich fóra co to má znamenat a pořád na to neodpovídají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To je problém, ale v tom, že sis to blbě přečetl. Taky jsem nad tím jeden čas uvažoval, ale zjistil jsem, že to je jenom v noci, tak sem se na to vykašlal a využil jiné akce... Pro příště snad jen ponaučení: číst,číst,číst a číst ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Dělá to všem :( akorát já ikdyž stahuju i o půlnmoci tak je to zase přetížené a jede mi to taky pomale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.