alvindiego Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Zdravím, založil jsem si účet na X Live a chci se zeptat, co se stane po vypršení jednoho měsíce zdarma ? Konzoli mám s nejnovějším flashem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Nebudeš moc hrát online a stahovat nějaký věcičky jen pro gold membery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvindiego Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 A jak to de udělat abych mohl hrát online ? Přece to s flashem jede ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 jo jde, ale musis si po mesici, kterej mas zdarma dal platit gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvindiego Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Ale někde sem četl že když máš flash, tak by ti to mělo jet zdarma ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 ne :lol: ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvindiego Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 A k čemu mám ten silver účet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Aby jsi na ten live mohl vubec vstoupit.Kdybis neměl silver tak tě to tam vůbec nepustí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 silver je dobry na: - stahovanie dema (pomalsia linka ale ako na gold) - update pre hry (tzv. TTU, pri spusteni hry) - nejake tie videa online si mozes pozriet - mozes nakupovat na marketplace - aktualizuje sa ti gamertag, pripadne statistiky hier (BFBC2, RDR, atd.) ak chces hrat zdarma, mrkni na XLink Kai - info najdes aj tu na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.