BigTomik Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Zdravim lidičky jsem novaček a chci se zeptat uvažuji o koupi xboxu 360,ale nechci kvuli tomu kupovat novou tv,mam klasickou Philipsku pojede mi to normalně nebo bude nějaky znatelny rozdil?diky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Pojede to v pohodě. Nebude to sice nic krásnýho, ale dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTomik Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 no ja mam monitor obdelnik Lg,ale na ten se nedostanu ohledně přitelkyne sedi na netu,tak mam strach,že když ho koupim tak,že to bude vypadat jak u playstationa one,nebo nějake videohry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Nene,to ne.Bude to vypadat "normálně" akorád tam bude npř.prolinaní obrazu atd.Xbox 360 je HD konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 no ja mam monitor obdelnik Lg,ale na ten se nedostanu ohledně přitelkyne sedi na netu,tak mam strach,že když ho koupim tak,že to bude vypadat jak u playstationa one,nebo nějake videohry Ako mozes zrovnavat grafiku rozdielneho hardware PSone a X360? To si pis, ze grafika bude lepsia, ved aj "vyroba" tej grafiky hier je rozdielna, ohladne vykonov konzoli. Ale kedze X360 je HD konzola, tak grafika vo vyssom rozliseni je o dost ostrejsia/detailnejsia ako na CRT TV. Ak mas este k tomu iba 50Hz-ve CRT, tak ti vobec nezavidim to blikanie, aj ked si to sam neuvedomujes. Je to blikanie velmi badatelne, take TV uz by som za ziadnych okolnosti ani nechcel. Ked CRT tak 100Hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 No... hral jsem na crt televizi a titulky tam byly dost rozostřene, že jsem musel jit vcelku blizko k TV abych to poznal a ani občas to nepomohlo. Ted tu mam novy 24" Samsung HDMI a rozdil je velice znatelny, jak v barvach(kontrastu), ostrosti, rozlišeni (1080p) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigTomik
Zdravim lidičky jsem novaček a chci se zeptat uvažuji o koupi xboxu 360,ale nechci kvuli tomu kupovat novou tv,mam klasickou Philipsku pojede mi to normalně nebo bude nějaky znatelny rozdil?diky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.