Filc@ Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Snažím se sehnat seriál Přátelé v původním anglickém znění. Nemáte někdo možnost to upnout, nebo poslat linky? Nikde na netu to nemůžu najit, asi neumím hledat :) Díky vsem za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Mám linky na Hellshare, DVDrip (640x480), EN i CZ znění v jednom souboru. Máš zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Mám linky na Hellshare, DVDrip (640x480), EN i CZ znění v jednom souboru. Máš zájem? urcite. Muzu ti za to nabydnout points, jestli se tady na c-f jeste vedou, dlouho jsem tu nebyl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Filc@ has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. Povol si to, ať ti můžu poslat PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 povolil jsem vsechno ohledne PM, snad to pujde :) Kdyby ne, tak filc@centrum.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.