Adlik Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ahoj, tak jsem koukal na bazos.cz a na co jsem nenarazil :-) http://pc.bazos.cz/inzerat/6997537/Hry-na-PSP-velice-levne.php Co si o tom myslíte? Docela hulvát, prodávát hry stažený z netu za 1000,-kč. Jen tak pro info jsem mu napsal, že by to asi dělat neměl, on mi odpověděl, že bych se divil, kolik lidí o to má zájem...nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 To je problém jeho a těch lidí, co to chtějí. Když mu to lidi berou, proč by to nenabízel. Nemáš o to zájem (já bych také neměl)? Ignoruj ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 asi se pak bude hodně divit, až u něj zaklepe policajt s předvoláním. Já jsem koupil jednou jedinkrát vypálené cd a když se u mně objevil policajt s papírem, abych se dostavil podat svěděctví, tak jsem měl zadek staženej a to jsem je jen kupoval, natož prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Stejně mu to vydrží jen dokud to neodkoupí někdo z protipirátské, či přímo od policie. edit: gulfstrem byl rychlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 asi se pak bude hodně divit, až u něj zaklepe policajt s předvoláním. Já jsem koupil jednou jedinkrát vypálené hry a když se u mně objevil policajt s papírem, abych se dostavil podat svěděctví, tak jsem měl zadet staženej a to jsem je jen kupoval, natož prodával Horší než blbec je jen blbec s databází. A samozřejmě, i to jeho problém, vám nic nehrozí, bždy můžete říct, že jste byli uvedeni v omyl, že jste si mysleli, že to jsou originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.