Adlik Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Ahoj, tak jsem koukal na bazos.cz a na co jsem nenarazil :-) http://pc.bazos.cz/inzerat/6997537/Hry-na-PSP-velice-levne.php Co si o tom myslíte? Docela hulvát, prodávát hry stažený z netu za 1000,-kč. Jen tak pro info jsem mu napsal, že by to asi dělat neměl, on mi odpověděl, že bych se divil, kolik lidí o to má zájem...nechápu... Citovat
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 To je problém jeho a těch lidí, co to chtějí. Když mu to lidi berou, proč by to nenabízel. Nemáš o to zájem (já bych také neměl)? Ignoruj ho. Citovat
gulfstrem Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 asi se pak bude hodně divit, až u něj zaklepe policajt s předvoláním. Já jsem koupil jednou jedinkrát vypálené cd a když se u mně objevil policajt s papírem, abych se dostavil podat svěděctví, tak jsem měl zadek staženej a to jsem je jen kupoval, natož prodával. Citovat
Deathmers Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Stejně mu to vydrží jen dokud to neodkoupí někdo z protipirátské, či přímo od policie. edit: gulfstrem byl rychlejší :) Citovat
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 asi se pak bude hodně divit, až u něj zaklepe policajt s předvoláním. Já jsem koupil jednou jedinkrát vypálené hry a když se u mně objevil policajt s papírem, abych se dostavil podat svěděctví, tak jsem měl zadet staženej a to jsem je jen kupoval, natož prodával Horší než blbec je jen blbec s databází. A samozřejmě, i to jeho problém, vám nic nehrozí, bždy můžete říct, že jste byli uvedeni v omyl, že jste si mysleli, že to jsou originály. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.