nessi Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Zdravim, jsem zacatecnik a prosim o radu jak se v PLaystation Network dostanu ke hram, abych si mohl stahnout demo. Nejak se mi nedari k demům prokousat. Diky predem za radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Playstation Network --> Playstation Store --> Search --> A napiš název hry, vyjedou všechny DLC pro tu hru příp. demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risky Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 No tak vyhledávání... je to jedna z mo6ností když víš co hledáš, každopádně relativně nedávno přidalo Sony sekci dem i pro evropský PSN store, najdeš ho v All Games (a teď doufám že je to správně, píšu to z hlavy) > Demos tam si vyber demo jaké chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 tohle me take moc hlava nebrala proc to trebas v US bylo krasne rozdelene kde byla sekce jen dema a EU to nemelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nessi
Zdravim, jsem zacatecnik a prosim o radu jak se v PLaystation Network dostanu ke hram, abych si mohl stahnout demo. Nejak se mi nedari k demům prokousat. Diky predem za radu!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.