Thomas0046 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 zdravím wiickaři, koupil jsem si motion plus z aukra, ale mám problém, asi tak po deseti minutách hraní přestane reagovat...když to odpojím, a zase připojím, tak jede v pohodě...:( :( má někdo radu prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 A je to origo Nintendo?Jestli ne tak problem je vyresen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 cetl jsem si tedka na zahranicnich forech, ze ty neorigo to delaj :( :( no jakoze na krabici jsou jen čínské znaky..asik to nebude origo :( doufam, ze je moznost to poslat zpatky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thomas0046
zdravím wiickaři, koupil jsem si motion plus z aukra, ale mám problém, asi tak po deseti minutách hraní přestane reagovat...když to odpojím, a zase připojím, tak jede v pohodě...:( :( má někdo radu prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.