xxx Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Stahl jsem nejake dlc balicky do assassina a nejakou arcadu myslim v popisu toho torentu je hdd:/partition3/content/0000000000000000/ Install tu files to Cache dir of the hdd což jsem udelal ale nchapu jestli to teda vubec funguje jak to pak najdu ty balicky nebo tu konkretni arcadu muzete mi nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Musíš mít JTAG ...... jinak to prostě nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 aha takže to nema vubec smysl zkouset dobre dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Stahl jsem nejake dlc balicky do assassina a nejakou arcadu myslim v popisu toho torentu je
hdd:/partition3/content/0000000000000000/
Install tu files to Cache dir of the hdd
což jsem udelal ale nchapu jestli to teda vubec funguje jak to pak najdu ty balicky nebo tu konkretni arcadu muzete mi nekdo poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.