Belomin Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 MAM TAKOVY DOTAZ nejsem moc znalej co se iP tyce, ale uz dlouho mam iP dost preplnenej - je to iPhone 3G FW 3.1.2 a chtel bych ho restornout, pise mi to ale ze s restorem mi to hodi nejnovejsi FW a to ja nechci pac na neho nejde JB tak jak se to da udelat bez toho? diky 8) EDIT: uz vim shift+click -- novy dotaz....mam hru ktera po rozbaleni vyhodila slozku s koncovkou .app co s tim aby to slapalo nahranim prez iTunes? Citovat
Galaxy Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Tu aplikaci nacpi do /var/library/Aplications/ .. Nevím to přesně, kdyžtak to prohledej. Ale do složky Aplications se to háže určitě. ;) Citovat
Belomin Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 nemam zadny program na prohrabovani slozek v iP, secko tam sazim prez iTunes a i tohle de tim sem si jistej, jenom zrovna nevim jak.... :( Citovat
Lentilek2 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 stahni openssh z cydie , pak stahni diskaid do počítače,a pak to tam hod(na CF je pár návodu jak a kde nainstalovat .app aplikace) Citovat
Galaxy Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 http://console-forum.net/tema/91252-jak-nainstalovat-app-deb-ipa-aplikace-hry .. Teď jsem si vzpomněl. :D A tu cestu jsem napsal špatně, je to \var\stash\Applications\. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.