witaHavr Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ahoj. Z ničeho nic se mi nechce otevřit mechanika :( mužu mačkat a nic. jakoby se chtela otavřit ale najedou sek :( pls HELP! Sme neštastný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 dej eject a v tu chvili boucni do supliku zepredu a uvidis ze vyjede, jiste tam nemas medium jak ho tam das tak bude vyjizdet. pokud se pletu mas jinej problem. ... Sent from my Milestone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jojo, me to taky delá, ale jen pokud tam neni dvdcko. kdyz tam je dvdcko, tak absolutne bez problému. xko mám na stojáka. jak píše snoopyk- staci zmacknout eject a zmáčknout na predni listu mechaniky (dole) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 sundej faceplant ... někde pod ním je malá dírka strč tam něco tenkýho a mechanika se otevře ...ale ted nevím jestli před tím nemá zmáčknout tlačítko eject pro vysunutí mechaniky však uvidíš a asi to bude muset od ted dělat pořád takhle nebo jedině vyměnit mechaniku ... je tam poškozený nějak ten zobáček co drží ten šuplík EDIT: tak koukám že novější mechaniky to už nemaj hlavně liteon ne ... budeš to muset nějak pačit asi ... nebo ta vyměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj.
Z ničeho nic se mi nechce otevřit mechanika :( mužu mačkat a nic. jakoby se chtela otavřit ale najedou sek :( pls HELP! Sme neštastný :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.