culo Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Mal som psp 3004 s firmwarom 5.70 ale ket som cel ist na playstation store aktivovalo mi ho na 6.31 ak sa stym firmwarom da daco robit downgradnut alebo neaco spravit aby mi isli aj hry stiahnute s internetu pls napistwe mi co :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Mal som psp 3004 s firmwarom 5.70 ale ket som cel ist na playstation store aktivovalo mi ho na 6.31 ak sa stym firmwarom da daco robit downgradnut alebo neaco spravit aby mi isli aj hry stiahnute s internetu pls napistwe mi co :psp: Nezahraješ si hry z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 boha a to uz preco zase ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 nejdriv pouzij hlavu nez neco udelas,na verzy 6.31 nejde downgrade,iso hry ani hbl,a precti si topic pro zacatecniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 _-chyba pri odesilani z psp-_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 a neda sa to dako vratit spet? (napravit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ja som mal 5.70 a hovorili mi ze mi tes nic nepojde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 3oo4 nejde downgradnout ale 2oo4 jde,jak rikam na 3oo4 s 6.31 nejde nic,2oo4 jde plnohodnotny flash a downgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ja som mal 5.70 a hovorili mi ze mi tes nic nepojde :( Ani kdyby jsi měl ten 5.70 tak by ti nešli hry z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
culo
Mal som psp 3004 s firmwarom 5.70 ale ket som cel ist na playstation store aktivovalo mi ho na 6.31 ak sa stym firmwarom da daco robit downgradnut alebo neaco spravit aby mi isli aj hry stiahnute s internetu pls napistwe mi co :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.