KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ahoj. mam IR-shell a chcu si aktivovat plugin ad se mi auto. spustí ir-shell po vypnutí psp ale nejede nevyte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 nikdo nic? tak dík no,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 mel jsem podobny problem s tim to programem zkusi vyndat pametovku a zapnout napis jestli se to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 to jsem zkoušel taky ale nešlo:D a tobě to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 to jsem zkoušel taky ale nešlo:D a tobě to jede?kdyz jsem vyndal kartu tak jelo psp uz v pohode od ty doby jsem to radsi nezkousel ten irshell, ale tvuj problem muze byt trosku jiny, jen me to napadlo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj. mam IR-shell a chcu si aktivovat plugin ad se mi auto. spustí ir-shell po vypnutí psp ale nejede nevyte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.