chosiik Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Myslíte že má cenu zařídít si umyslné RROD když mi za 3 mesice končí zaruka na RROD a xbox je z bazaru takže nevim jak s nim majitej předtim zacházel ? co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 podle mne je to blbost,ja bzch to neriskoval skurvíš tam něco moc a zaruku ti neuznaj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Já bych ho zase normál zabalil do ručníku :) pokud je to stará revize (což určo je,když ti končí záruka) tak se tím moc zabývat nebudou,jiná by byla kdyby to byl jasper.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Nějak nevim co chceš slyšet ... bud ho odvaříš a řekneš si o nový a nebo ne. Ten RROD už mohl být náznak, že je něco v nepořádku i když pak zmizel ... možná budeš překvapenej až ti za tejden naskočí na pořád a ani se o to nebudeš snažit. Je to na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 no bylo by to asi dobry skusit a mam poneti jestli mas xenon tak ti to vymneni za opus nebo za jasper opuse davali ted nwm jak to je jestli daj uz jasper ale v kazdym pripare bys to musel udelat nejak aby se na to neprislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Co by na tom přišli? Zavřít xbox do skříně a nechat vařit. Nevím na co by měli přijít. :) Když to bude stará revize, tak to ani nebudou kontrolovat ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 mám Falcon a nemám pocit že bys to poznali přesně zavřu to nekam a zabalim a budu pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mixan Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Rekni az bude ponem by me zajmalo kolik vydrzi :D Re: Vsadim se ze kdyz ho budes chtit spalit umislne tak ze vydrzi i 300 stupnu :D kdyby si ho odvarit nechtel tak za 15min je po nem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 powerball Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 vydrzi dost, ja kdyz sem si opravoval rrod (3 cerveny diody) a pak sem ho chtel prehrat aby zacal fungovat tak sem ho musel zabalit do rucniku a foukat tam dirou horkej vzduch fenem jinak bych cekal asi dlouho nez se prehrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chosiik
Myslíte že má cenu zařídít si umyslné RROD když mi za 3 mesice končí zaruka na RROD a xbox je z bazaru takže nevim jak s nim majitej předtim zacházel ? co si o tom myslíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.