chosiik Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Myslíte že má cenu zařídít si umyslné RROD když mi za 3 mesice končí zaruka na RROD a xbox je z bazaru takže nevim jak s nim majitej předtim zacházel ? co si o tom myslíte? Citovat
0 LuK4SO Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 podle mne je to blbost,ja bzch to neriskoval skurvíš tam něco moc a zaruku ti neuznaj.... Citovat
0 zip545 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Já bych ho zase normál zabalil do ručníku :) pokud je to stará revize (což určo je,když ti končí záruka) tak se tím moc zabývat nebudou,jiná by byla kdyby to byl jasper.... Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Nějak nevim co chceš slyšet ... bud ho odvaříš a řekneš si o nový a nebo ne. Ten RROD už mohl být náznak, že je něco v nepořádku i když pak zmizel ... možná budeš překvapenej až ti za tejden naskočí na pořád a ani se o to nebudeš snažit. Je to na tobě. Citovat
0 stepus Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 no bylo by to asi dobry skusit a mam poneti jestli mas xenon tak ti to vymneni za opus nebo za jasper opuse davali ted nwm jak to je jestli daj uz jasper ale v kazdym pripare bys to musel udelat nejak aby se na to neprislo Citovat
0 kozel97 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Co by na tom přišli? Zavřít xbox do skříně a nechat vařit. Nevím na co by měli přijít. :) Když to bude stará revize, tak to ani nebudou kontrolovat ne? :D Citovat
0 chosiik Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 mám Falcon a nemám pocit že bys to poznali přesně zavřu to nekam a zabalim a budu pařit Citovat
0 mixan Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Rekni az bude ponem by me zajmalo kolik vydrzi :D Re: Vsadim se ze kdyz ho budes chtit spalit umislne tak ze vydrzi i 300 stupnu :D kdyby si ho odvarit nechtel tak za 15min je po nem :D Citovat
0 powerball Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 vydrzi dost, ja kdyz sem si opravoval rrod (3 cerveny diody) a pak sem ho chtel prehrat aby zacal fungovat tak sem ho musel zabalit do rucniku a foukat tam dirou horkej vzduch fenem jinak bych cekal asi dlouho nez se prehrej :) Citovat
Otázka
chosiik
Myslíte že má cenu zařídít si umyslné RROD když mi za 3 mesice končí zaruka na RROD a xbox je z bazaru takže nevim jak s nim majitej předtim zacházel ? co si o tom myslíte?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.