kozel97 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Čus! Napadlo mě založit anketu jak dlouho v kuse hrajete, aby se vám xbox nepřehřál. (Nebo spíš prevence před přehřáním ;) ) Mám Falcon a hraju v kuse maximálně 2-3 hoďky. Ják jste na tom vy? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 V 9 ráno zapnu v 8 večer vypnu :) mám jaspera s upraveným chlazením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Mám JASPER a hraju třeba celý den bez problémů . Chlazení naprosto u JASPERA není potřeba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Tak hraješ, ale po nějaké době to může přijít, takže bych neříkal, že není potřeba. ;) Ale sranda je, že u PS3 je to uplně jiný kafe. :D Kámoš co sem u něho byl, že nejdéle měl zapnutý PS3 něco kolem týdnu v kuse! :D Sem čuměl jako cyp. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jasper a tak 1-2 hodky dene nekdy ani nezapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Nejde o to jak denně hrajete, ale jak max. dlouho v kuse hrajete. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Cely den? To je uz vazna zavislost :D Aj obedujete, ci nie? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 tak jeden maximálně dva dny do měsíce , o prázkách sem konzoli ani nezapl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 mám xbox dva roky starý hdmi. hraju cca jak chci :d když je čas hraju s kámočema celý den. většinou z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Mám Falcona a denně hraju asi 1-2 hodiny v kuse;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 JASPER ....neldéle sem hrál tak ? hm 12hodin ? :D jinak jak dlouho takový jasper vydrží nejdéle jet si myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 driv sem malem dodelal falcona kdyz byly ty vedra pres 30, asi 3 hodky jel a to byla vatra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 No, já to co 20-30 minut sleduju jak je to horké. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 jasper 2-3 h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Já dával na Zephyru tak 4-5 hodin+, Ale to že pak přišel RROD tady řešit nebudeme...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seetal Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jasper a jebu na teplotu, jak byly horka tak byl studenejsi nez z lednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 můj první xbox jsem měl jednou pustěný nějakých 72h vkuse byla to první generace bez HDMI ... no problém pak jsem měl falcon max nějakých 48h , jaspera taky tak nějak max a ted mám facon ten jel nějakých 24h max všechny no problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 můj první xbox jsem měl jednou pustěný nějakých 72h vkuse byla to první generace bez HDMI ... Cele 3 dni? Pocas troch dni si ani nespal, nejedol, nesprchoval sa? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Cele 3 dni? Pocas troch dni si ani nespal, nejedol, nesprchoval sa? :lol: nene spal jsem ale že jel přes noc (tahal) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Kámoš jak měl týden zapnutý PS3 :D Já byl u něj na 3 dny a jel celý tři dny v kuse! :D Nechápal jsem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Celé prázdniny tak 7 hodin v kuse pak chvilku pauza a zase :) Teď mě napadlo že kdybych měl xbox v ledničce a pařil bych furt jestli bych měl rrod nebo ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Celé prázdniny tak 7 hodin v kuse pak chvilku pauza a zase :) Teď mě napadlo že kdybych měl xbox v ledničce a pařil bych furt jestli bych měl rrod nebo ne? :D Xbox do ledničky ani za okno v žádném případě :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Já teď dal svému Xku snad nejtěžší zkoušku za dobu jeho existence :D... 14 hodin herního času Mafie 2 + mezitím přestávky na wc, jídlo, cigo atd.. To vše za běhu projektoru, který mi vyhřeje pokoj po 2 hodinách tak, že ani nepotřebuju topení :D.. Ovšem Xbox jel bez problému celou dobu, až jsem se divil :D... (mám Falcon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 zapnu tak v 17:00 a vipínám v 01:00 a bez problemu mam Jaspera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 zapnu tak v 17:00 a vipínám v 01:00 a bez problemu mam Jaspera Tak Jasper je bez problemov. Skor s Falconom a este pred nim Zephyrom to nie je ruzove, vacsia kazivost. Treba mat stastie na konkretny vyrobok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.