Meks Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Hele na YT sem VIdel Videa Gta San Andreas na PSP je to pravda ze to je nebo jen Fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Fake!! Hardware PSP na to nestačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Proboha jak tomu můžete věřit ... dyt YT je plný takovejch blbostí ... stačilo se podívat na komenty pod videem. //@IDMW: Jo, to jsem pochopil. Ale každou chvíli tady někdo tasí video z YT jak jde flashnout PSP GO nebo nějakou podobnou blbost. Leze mi na nervy jak tomu všichni věřej a někteří si to nechtěj nechat ani vymluvit. Při tom je to tam jeden fake za druhym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 xD já tomu nevěřim :DJen říkám,že i kdybi neco takoveho bylo.PSP by na to prostě nestačilo tot vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dan-dan-dan Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jestli je to to video jak si tam mění zvuk tak když to vidíš na display tak je to video a né že by to hrál on dej sem to video jestli je to ono. a kdyžtak tak si přečti komentáře k videu určitě je polovina komentářů že je to fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Meks
Hele na YT sem VIdel Videa Gta San Andreas na PSP je to pravda ze to je nebo jen Fake
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.