koller77 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Lidi mam dotazek 7.9.2010 vychází dcl pro M2 ale já mam Ban na Live, samozdřejmě bych to chtěl a asi nebudu jediný prej ale musim mít JTAG ale fakt sem nikde nenašel jak se to dělá nebo kdo to umí poradíte někdo s návodem prosím moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Ne všechny konzole JTAGovat jdou, vlastně, většina nejde. Kdy jsi dostal ban? V posledí vlně? Pokud ano, máš smůlu, JTAG u tebe nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 ne mám dva roky nebo rok starý x-ko takže to rozhodně poslední vlna nebyla hele a jak se to dělá je někde návod ?? Dík moc jo a jak se pozná která konzole jde a která ne?? jinej zpusob jak to do xka dosta prostě není co takže přídavky do Mafie si nezahraju pěkně mě to štve páč ta hra je luxusní a nějak bych to tam chtěl dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Rok nebo dva to je trošku rozdíl, ne? Poslední vlna byla před rokem v listopadu. Takže use your brain a vzpomeň si kdy jsi ten ban dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 hele já ho kupoval letos v březnu a je kupovanej leden 2009 takže to musela bejt ta poslední vlna sakra takže to mám fakt smulu :-( jinak tam ty DCL nejdou dát klidne za to i zaplatim od tý mafie to tam chci je to pro mě hra numero uno .-) ale asi mam smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Tak si pořid ještě jedno Xko na origo hraní po live. Ted jsou doprodeje, Arcade stojí 4000 Kč ... a máš po starostech. Jedno na offline pálenky a druhý na online origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 takhle to měl kámoš a pak se toho origa zbavil na co mít dvě xka zbytečnost je trapný že se ty DCL tam jinak nedají dostat ale všechno jde si myslím nějakej zpusob bude né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Neni ... žádnej způsob jak spustit zpoplatnený DLC na banutý konzoli s novym NXE nikdo neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Ale jistě, že je jiný způsob. Kenny už ho řekl, kup si originál a novou konzoli. Jediný jiný způsob je, počkat, zda nevyjdou DLC na disku, jako třeba u Falloutu, nebo Borderlands. Pak je to samozřejmě bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 kdyby to vyšlo na disku tak se to přiinstaluje jak datadisk? chapu to dobře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Víceméně ano. Technicky se sice pořád jená o DLC, na disku jsou přesně ty soubory, co si stáhneš z Live, jen jsou "otevřené" pro všechny, ale to je celkem vedlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Ahoj lidi takže ješte jednou prosím pro mě :) takže mám Xbox Elite flash LT 1.1 ještě jsem nebyl na Live ale chystám si vytvořit učet mám 1 měsíc grátis můžu stahnout DLC na tu mafii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Ten měsíc grátis ani nepotřebuješ. To je Live Gold, tedy pro hraní on-line. Marketplace je k dispozici i pro Silver účty a ty se neplatí. Stáhnout si DLC můžeš, když si je koupíš, zadarmo asi nebudou. Pořád je zde ale riziko banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Teorie: Profil i hru mam nainstalovanou na HDD. Vyndam HDD z konzole s BANem a vezmu ho ke kamarádovi. Ten má čistou konzoli a na ní se přihlásím já na svém profilu k LIVE a stahnu DLC. Pak se vrátím domů a na své ban konzoli budu vesele hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Praxe: hrát DLC nebudeš. Pokud chceš použít na jiné konzoli, než je ta, na které byl DLC stažen, musíš být připojen k Live. A to s banem moc nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolci Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 skusal som [DLC] MAFIA II - The Saboteur and Jimmy's Vendetta [NO-JTAG] a nejde asi pravdepodobne ze je to EN DLC tak nepojde na Mafiu v cz verzi, alebo som to zle robil. Z toho EN navodu je to taske. A teraz sa len modlit aby som nedostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 :D the sabouteur?:DDD bez JTAGU to tam nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolci Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ale na to neni potreba konzola z jtag, je to tam napisane: NO-JTAG. XBLA Dead.rising.II.CASE.ZREO [NO JTAG] som podla navodu spostil bez problemov full aj bez jtag :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ježiš já myslel že mluvíš o svým xbox u:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ale na to neni potreba konzola z jtag, je to tam napisane: NO-JTAG.XBLA Dead.rising.II.CASE.ZREO [NO JTAG] som podla navodu spostil bez problemov full aj bez jtag :) Jestli se ti to povede , tak nám potom napiš - určitě to bude všechny zajímat a budou to chtít také . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.